Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ OTO SANAYİ SİTESİNDE YOGUNLUK BAŞLADI

Gündem 26.12.2023 - 16:31, Güncelleme: 26.12.2023 - 16:31 1374+ kez okundu.
 

ERCİŞ OTO SANAYİ SİTESİNDE YOGUNLUK BAŞLADI

Erciş oto sanayi sitesinde olumsuz hava şartlarından dolayı yoğunluk başladı
Erciş oto sanayi sitesinde olumsuz hava şartlarından dolayı yoğunluk başladı.  Erciş oto sanayi sitesi bugünlerde çok yoğun olmasının sebebi, havaların soğuması ile sanayi yolunu tutan araç sahipleri oto sanayisinde yoğunluğa sebep oluyor. Kimi araç sahipleri araçlarının kışlık bakımlarını yaptırıyor, kimi de olumsuz havanın etki olduğu kazalar sebebiyle oto sanayiye gidiyor. Oto sanayi sitesi ustası Ferhat Çelik,’’ Bugünlerde işimize daha fazla mesai harcıyoruz. Daha yoğun çalışıyoruz. Oto sanayide her dükkanda iş yoğunluğu yaşanıyor. Bu işimizin yoğunluğu bizi sevindiriyor. Bu durum araç sahibi olanları üzüyor. Araç parçaları pahalı ve masraf çok olduğu için bu durumdan çok rahatsız oluyorlar. Biz sanayi esnafına bu ayın her yılı bereketli kazançlar oluyor.’’ dedi. (Haber:Sadiye YİGİT)
Erciş oto sanayi sitesinde olumsuz hava şartlarından dolayı yoğunluk başladı

Erciş oto sanayi sitesinde olumsuz hava şartlarından dolayı yoğunluk başladı.  Erciş oto sanayi sitesi bugünlerde çok yoğun olmasının sebebi, havaların soğuması ile sanayi yolunu tutan araç sahipleri oto sanayisinde yoğunluğa sebep oluyor. Kimi araç sahipleri araçlarının kışlık bakımlarını yaptırıyor, kimi de olumsuz havanın etki olduğu kazalar sebebiyle oto sanayiye gidiyor. Oto sanayi sitesi ustası Ferhat Çelik,’’ Bugünlerde işimize daha fazla mesai harcıyoruz. Daha yoğun çalışıyoruz. Oto sanayide her dükkanda iş yoğunluğu yaşanıyor. Bu işimizin yoğunluğu bizi sevindiriyor. Bu durum araç sahibi olanları üzüyor. Araç parçaları pahalı ve masraf çok olduğu için bu durumdan çok rahatsız oluyorlar. Biz sanayi esnafına bu ayın her yılı bereketli kazançlar oluyor.’’ dedi.
(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.