Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Belediyeler sokak hayvanları için toplandı

Gündem 19.01.2024 - 09:06, Güncelleme: 19.01.2024 - 09:06 1034+ kez okundu.
 

Belediyeler sokak hayvanları için toplandı

Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık işleri Dairesi Başkanlığı, 5199 sayılı hayvanları koruma konunu yönetmenliği çerçevesinde ilçe belediyeleri ile toplantı yaptı.
Van Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının bakım, tedavi ve toplanmaları konusunda ilçe belediyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık işleri Dairesi Başkanlığı, 5199 sayılı hayvanları koruma konunu yönetmenliği çerçevesinde ilçe belediyeleri ile toplantı yaptı. Van Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yapılan toplantıya, veteriner hekimleri ile 13 belediyeden yetkililer katıldı. Yapılan toplantıda, Veteriner Hekim Abdullah Saraçer tarafından katılımcılara, sokak hayvanlarının 5199 sayılı hayvanları koruma konunu yönetmenliği çerçevesinde toplanması, yaralı hayvanlara müdahale, yaralı hayvanlara bakım ve bakım evine sevki hakkında bilgiler verdi. Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından katılımcılar rehabilitasyon merkezini gezdi.
Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık işleri Dairesi Başkanlığı, 5199 sayılı hayvanları koruma konunu yönetmenliği çerçevesinde ilçe belediyeleri ile toplantı yaptı.

Van Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının bakım, tedavi ve toplanmaları konusunda ilçe belediyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık işleri Dairesi Başkanlığı, 5199 sayılı hayvanları koruma konunu yönetmenliği çerçevesinde ilçe belediyeleri ile toplantı yaptı. Van Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yapılan toplantıya, veteriner hekimleri ile 13 belediyeden yetkililer katıldı.
Yapılan toplantıda, Veteriner Hekim Abdullah Saraçer tarafından katılımcılara, sokak hayvanlarının 5199 sayılı hayvanları koruma konunu yönetmenliği çerçevesinde toplanması, yaralı hayvanlara müdahale, yaralı hayvanlara bakım ve bakım evine sevki hakkında bilgiler verdi.
Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından katılımcılar rehabilitasyon merkezini gezdi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.