Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te kar yığınları kamyonlarla taşınıyor

Gündem 01.02.2024 - 09:29, Güncelleme: 01.02.2024 - 09:29 1100+ kez okundu.
 

Erciş’te kar yığınları kamyonlarla taşınıyor

Kar yığınları kamyonlarla taşınıyor
Van’ın Erciş Belediyesi, ilçenin birçok noktasında kar temizleme çalışması yürütüyor. Erciş’te etkili olan kar hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun kar nedeniyle beyaza bürünen ilçede yollarda ve caddelerde biriken karlar ise belediye ekiplerince temizleniyor. Vatandaşların sıkıntı yaşamaması için çalışmalarını sürdüren Erciş Belediyesi karla mücadele ekipleri, cadde ve sokaklardaki karları kepçe ve greyderlerle toplayarak kamyonlarla şehir dışına taşıyor.
Kar yığınları kamyonlarla taşınıyor

Van’ın Erciş Belediyesi, ilçenin birçok noktasında kar temizleme çalışması yürütüyor.
Erciş’te etkili olan kar hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun kar nedeniyle beyaza bürünen ilçede yollarda ve caddelerde biriken karlar ise belediye ekiplerince temizleniyor. Vatandaşların sıkıntı yaşamaması için çalışmalarını sürdüren Erciş Belediyesi karla mücadele ekipleri, cadde ve sokaklardaki karları kepçe ve greyderlerle toplayarak kamyonlarla şehir dışına taşıyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.