Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Karlar altındaki çiğdem çiçeklerinden kartpostallık görüntüler

Gündem 15.03.2024 - 14:54, Güncelleme: 15.03.2024 - 14:54 1023+ kez okundu.
 

Karlar altındaki çiğdem çiçeklerinden kartpostallık görüntüler

Bitlis’te havaların ısınması ve karların erimesiyle birlikte baharın müjdecisi olarak bilinen çiğdemler açmaya başladı.
Bitlis’te karlar altındaki çiğdem çiçekleri kartpostallık görüntüler oluşturuyor. Bitlis’te havaların ısınması ve karların erimesiyle birlikte baharın müjdecisi olarak bilinen çiğdemler açmaya başladı. Özelikle Tatvan ve Hizan ilçeleri arasındaki Güzeldere Vadisi’nde karlar altında açmaya başlayan çiğdemler hayranlık uyandıran görüntüler sunuyor. Doğanın canlanması ile birlikte açan çiğdem çiçeklerinin oluşturduğu manzara doğa fotoğrafçılarının da ilgisini çekiyor.
Bitlis’te havaların ısınması ve karların erimesiyle birlikte baharın müjdecisi olarak bilinen çiğdemler açmaya başladı.

Bitlis’te karlar altındaki çiğdem çiçekleri kartpostallık görüntüler oluşturuyor.
Bitlis’te havaların ısınması ve karların erimesiyle birlikte baharın müjdecisi olarak bilinen çiğdemler açmaya başladı. Özelikle Tatvan ve Hizan ilçeleri arasındaki Güzeldere Vadisi’nde karlar altında açmaya başlayan çiğdemler hayranlık uyandıran görüntüler sunuyor.
Doğanın canlanması ile birlikte açan çiğdem çiçeklerinin oluşturduğu manzara doğa fotoğrafçılarının da ilgisini çekiyor.

Bitlis HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.