Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kars’ta balıkçıların Eskimo usulü balık avı

Gündem 28.02.2023 - 12:29, Güncelleme: 28.02.2023 - 12:48 1325+ kez okundu.
 

Kars’ta balıkçıların Eskimo usulü balık avı

Çıldır Gölü'nde Eskimo usulü balık avı
Kars’ta balıkçıların Eskimo usulü balık avı cep telefonuyla anbean kaydedildi. Yüzeyi yaklaşık 40 santim buz tutan Çıldır Gölü’nde kazma ve küreklerle buz kıran köylüler, Eskimo usulü balık avlıyor. Köylülerin buzları kırarak önceden attığı ağlar, belirli bir sürenin ardından çekiliyor. Çekilen ağlara düşen balıklar ise civar lokantalara satılıyor. Köylülerin Eskimo usulü avı vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde, ellerindeki küreklerle buzu kıran köylüler ve daha sonra buz altından çıkarılan ağa düşen balıklar yer alıyor.
Çıldır Gölü'nde Eskimo usulü balık avı

Kars’ta balıkçıların Eskimo usulü balık avı cep telefonuyla anbean kaydedildi.
Yüzeyi yaklaşık 40 santim buz tutan Çıldır Gölü’nde kazma ve küreklerle buz kıran köylüler, Eskimo usulü balık avlıyor. Köylülerin buzları kırarak önceden attığı ağlar, belirli bir sürenin ardından çekiliyor. Çekilen ağlara düşen balıklar ise civar lokantalara satılıyor. Köylülerin Eskimo usulü avı vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
Görüntülerde, ellerindeki küreklerle buzu kıran köylüler ve daha sonra buz altından çıkarılan ağa düşen balıklar yer alıyor.

Kars HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.