Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Lokman Hekim Van Hastanesinde yangın tatbikatı

Gündem 29.12.2023 - 09:59, Güncelleme: 29.12.2023 - 09:59 753+ kez okundu.
 

Lokman Hekim Van Hastanesinde yangın tatbikatı

Lokman Hekim Van Hastanesinde, UMKE işbirliği ile yangın tatbikatı gerçekleştirildi.
Lokman Hekim Van Hastanesinde, UMKE işbirliği ile yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Lokman Hekim Van Hastanesi ile UMKE tarafından ortaklaşa gerçekleşen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı. Senaryo gereği hastanenin yemekhanesinde elektrikten kaynaklı oluşan yangının söndürülmesi ve yaralanan personel ile hasta ve hasta yakınlarının kurtarma ekibi tarafından tahliyesi gerçekleşti. Tatbikat sonrasında bir açıklamada bulunan Hastane Müdürü Fatih Doğan, yangın tatbikatına UMKE ekiplerinin eşlik ettiğini ifade ederek, “Bu tür yaşanacak afetler için tedbirin alınmış olması önemlidir. Tatbikat oldukça başarılı geçti. Ben bu çerçevede tatbikatta bizlere eşlik eden UMKE ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.
Lokman Hekim Van Hastanesinde, UMKE işbirliği ile yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Lokman Hekim Van Hastanesinde, UMKE işbirliği ile yangın tatbikatı gerçekleştirildi.
Lokman Hekim Van Hastanesi ile UMKE tarafından ortaklaşa gerçekleşen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı. Senaryo gereği hastanenin yemekhanesinde elektrikten kaynaklı oluşan yangının söndürülmesi ve yaralanan personel ile hasta ve hasta yakınlarının kurtarma ekibi tarafından tahliyesi gerçekleşti.
Tatbikat sonrasında bir açıklamada bulunan Hastane Müdürü Fatih Doğan, yangın tatbikatına UMKE ekiplerinin eşlik ettiğini ifade ederek, “Bu tür yaşanacak afetler için tedbirin alınmış olması önemlidir. Tatbikat oldukça başarılı geçti. Ben bu çerçevede tatbikatta bizlere eşlik eden UMKE ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.