Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Muş-Varto karayolunda heyelan

Gündem 22.03.2024 - 07:52, Güncelleme: 22.03.2024 - 07:52 1097+ kez okundu.
 

Muş-Varto karayolunda heyelan

Karayolunda heyelan
 Muş-Erzurum karayolunda aşırı yağışlardan dolayı heyelan meydana geldi. Dünden beri etkili olan karla karışık yağmur hayatı olumsuz yönde etkilerken, Muş-Varto karayolu üzerinde bulunan Tepe köyü mevkiinde heyelan meydana geldi. Yaşanan heyelandan dolayı olumsuz bir durum yaşanmazken Karayolları 113. Muş Şube Şefliği ekipleri bölgeye giderek inceleme yaptı. Yağışın durmasının ardından yola kayan toprak başka alana taşınacak. Bölgede güvenli ulaşımın devamlılığını sağlamak için çalışmaları hızlandıracaklarını ifade eden Varto Şantiye Şefi Mehmet Atıf Andiç, toprak kaymasının yaşandığı bölgeye uyarı levhalarını dikeceklerini, sürücülerin yol uyarı levhaları ile trafik işaretlerine dikkat etmelerini istedi.
Karayolunda heyelan

 Muş-Erzurum karayolunda aşırı yağışlardan dolayı heyelan meydana geldi.
Dünden beri etkili olan karla karışık yağmur hayatı olumsuz yönde etkilerken, Muş-Varto karayolu üzerinde bulunan Tepe köyü mevkiinde heyelan meydana geldi. Yaşanan heyelandan dolayı olumsuz bir durum yaşanmazken Karayolları 113. Muş Şube Şefliği ekipleri bölgeye giderek inceleme yaptı. Yağışın durmasının ardından yola kayan toprak başka alana taşınacak.
Bölgede güvenli ulaşımın devamlılığını sağlamak için çalışmaları hızlandıracaklarını ifade eden Varto Şantiye Şefi Mehmet Atıf Andiç, toprak kaymasının yaşandığı bölgeye uyarı levhalarını dikeceklerini, sürücülerin yol uyarı levhaları ile trafik işaretlerine dikkat etmelerini istedi.

Muş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.