Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Normalleşen Van’da bayram alışverişi hareketliliği

Gündem 04.04.2024 - 15:53, Güncelleme: 04.04.2024 - 15:53 1115 kez okundu.
 

Normalleşen Van’da bayram alışverişi hareketliliği

Van’daki izinsiz gösterilerin ardından Ramazan Bayramı dolayısıyla ihtiyaçlarını temin etmek isteyen vatandaşlar, kent merkezinde hareketlilik yaşandı.
Van'da iki gündür devam eden izinsiz gösterilerin son bulması ve hayatın normalleşmesinin ardından cadde ve sokaklarda Ramazan Bayramı hareketliliği başladı. Van’daki izinsiz gösterilerin ardından Ramazan Bayramı dolayısıyla ihtiyaçlarını temin etmek isteyen vatandaşlar, kent merkezinde hareketlilik yaşandı. Yaşanan hareketlilik ise kentteki esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala vatandaşları alışveriş telaşı sararken esnaf ise elindeki ürünleri piyasaya çıkararak satış yapmaya çalışıyor. Her bütçeye uygun ürünlerin yer aldığı tezgahlar ve alışveriş merkezleri adeta şenlik alanına dönüştü. Kimi vatandaş, tezgahlardan alışveriş yaparken kimi vatandaş ise mağazaları tercih etti. Yoğunluktan memnuniyetini dile getiren esnaf, hareketliliğin şimdiden başladığını ve son günlerde beklentilerin daha iyi olacağını söyledi.
Van’daki izinsiz gösterilerin ardından Ramazan Bayramı dolayısıyla ihtiyaçlarını temin etmek isteyen vatandaşlar, kent merkezinde hareketlilik yaşandı.

Van'da iki gündür devam eden izinsiz gösterilerin son bulması ve hayatın normalleşmesinin ardından cadde ve sokaklarda Ramazan Bayramı hareketliliği başladı.
Van’daki izinsiz gösterilerin ardından Ramazan Bayramı dolayısıyla ihtiyaçlarını temin etmek isteyen vatandaşlar, kent merkezinde hareketlilik yaşandı. Yaşanan hareketlilik ise kentteki esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala vatandaşları alışveriş telaşı sararken esnaf ise elindeki ürünleri piyasaya çıkararak satış yapmaya çalışıyor.
Her bütçeye uygun ürünlerin yer aldığı tezgahlar ve alışveriş merkezleri adeta şenlik alanına dönüştü. Kimi vatandaş, tezgahlardan alışveriş yaparken kimi vatandaş ise mağazaları tercih etti. Yoğunluktan memnuniyetini dile getiren esnaf, hareketliliğin şimdiden başladığını ve son günlerde beklentilerin daha iyi olacağını söyledi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.