Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

OSMANGAZİ İLKOKULUNDAN YANGIN TATBİKATI

Gündem 01.03.2017 - 17:43, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2158+ kez okundu.
 

OSMANGAZİ İLKOKULUNDAN YANGIN TATBİKATI

28 Şubat Sivil Savunma günü için Osmangazi ilkokulu’nun hazırlamış olduğu yangın tatbikatı proğramı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.Okuluda çalan alarm sesi ile birlikte öğrenciler,öğretmenler ve okul çalışanları daha önce çalışılan programa uyarak hareket ettiler. Öğrenciler sınıflarından çıkarken,hangi koridor ve merdivenleri kullanacaklarının daha önceden öğretildiği söylendi.O yüzden 4 katlı okul binasından en kısa şekilde tahliyeler olundu.İçerde yaralı olan öğrenciler  görevliler tarafından sedye yardımı ile dışarıya çıkarıldı. Dışarıda daha önceden yerleri belirlenen öğrenciler sınıf öğretmenleri tarafından tek tek kontrol edildi.Öğretmenler öğrencilerin tamamının dışarıda ve güvenli bir yerde olduklarını sorumlu öğretmen ve idarecilere bildirdi. Yangın kurallarına göre öğrecileri bilinçlendirecek bir şekilde yangın tüpü ile söndürüldü. Daha sonrasında hazırlanan programa geçildi.Hazırlanan proğramda sivil savunmanın anlam ve önemi anlatıldı.Proğram sona erdikten sonra okul müdürü tatbikatın başarılı olduğunu söylüyerek,öğrencileri,öğretmenleri ve diğer çalışanlara öz verili çalışmlarından dolayı tebrik ettiğini dile getirdi.

28 Şubat Sivil Savunma günü için Osmangazi ilkokulu’nun hazırlamış olduğu yangın tatbikatı proğramı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.Okuluda çalan alarm sesi ile birlikte öğrenciler,öğretmenler ve okul çalışanları daha önce çalışılan programa uyarak hareket ettiler.

Öğrenciler sınıflarından çıkarken,hangi koridor ve merdivenleri kullanacaklarının daha önceden öğretildiği söylendi.O yüzden 4 katlı okul binasından en kısa şekilde tahliyeler olundu.İçerde yaralı olan öğrenciler  görevliler tarafından sedye yardımı ile dışarıya çıkarıldı.

Dışarıda daha önceden yerleri belirlenen öğrenciler sınıf öğretmenleri tarafından tek tek kontrol edildi.Öğretmenler öğrencilerin tamamının dışarıda ve güvenli bir yerde olduklarını sorumlu öğretmen ve idarecilere bildirdi.

Yangın kurallarına göre öğrecileri bilinçlendirecek bir şekilde yangın tüpü ile söndürüldü.

Daha sonrasında hazırlanan programa geçildi.Hazırlanan proğramda sivil savunmanın anlam ve önemi anlatıldı.Proğram sona erdikten sonra okul müdürü tatbikatın başarılı olduğunu söylüyerek,öğrencileri,öğretmenleri ve diğer çalışanlara öz verili çalışmlarından dolayı tebrik ettiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.