Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

PTT DER OKUL YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR

Gündem 01.10.2019 - 12:44, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2440+ kez okundu.
 

PTT DER OKUL YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR

   Ptt Der okullara geçen yıllarda yaptığı, yardımlara bu yılda devam etti. Yardımlarına bu yıl Erciş’in Bayramlı Mahallesi’nin  ilk-orta öğretim okulu ile devam etti. Erciş’in Bayramlı Mahallesi’ndeki okul yardımına; Erciş ilçe miĺli eğitim müdürü Erol Şimşek, Ptt Der genel başkan yardımcısı Mustafa Tolluoğlu, Ptt Der Van il başkanı Ömer  Karatay, köy muhtarı, öğretmen ve öğrencilerle beraber  velilerde katıldı. Katılanlar hep beraber Bayramlı Mahallesi’ndeki ana sınıfının açılışını yaptılar. Yapılan yardımlara en çok sevinen minik yavrular oldu. Onlara getirilen hediyeleri sevinerek aldılar.  Daha sonra oyuncaklarla oynamaya başladılar.       Köylerine yapılan yardımlardan dolayı okulun idarecileri,öğretmenleri, köy muhtarı ve köy halkı Ptt Der yöneticilerine ve Erciş ilçe milli eğitim  müdürü Erol Şimşek’e teşekkür ettiler.

   Ptt Der okullara geçen yıllarda yaptığı, yardımlara bu yılda devam etti. Yardımlarına bu yıl Erciş’in Bayramlı Mahallesi’nin  ilk-orta öğretim okulu ile devam etti. Erciş’in Bayramlı Mahallesi’ndeki okul yardımına; Erciş ilçe miĺli eğitim müdürü Erol Şimşek, Ptt Der genel başkan yardımcısı Mustafa Tolluoğlu, Ptt Der Van il başkanı Ömer  Karatay, köy muhtarı, öğretmen ve öğrencilerle beraber  velilerde katıldı. Katılanlar hep beraber Bayramlı Mahallesi’ndeki ana sınıfının açılışını yaptılar. Yapılan yardımlara en çok sevinen minik yavrular oldu. Onlara getirilen hediyeleri sevinerek aldılar.  Daha sonra oyuncaklarla oynamaya başladılar. 
     Köylerine yapılan yardımlardan dolayı okulun idarecileri,öğretmenleri, köy muhtarı ve köy halkı Ptt Der yöneticilerine ve Erciş ilçe milli eğitim  müdürü Erol Şimşek’e teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.