Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

“SOSYAL MEDYADAN SOSYAL MEYDANA” ERCİŞ

Yaşam 23.11.2022 - 09:06, Güncelleme: 23.11.2022 - 09:06 3000+ kez okundu.
 

“SOSYAL MEDYADAN SOSYAL MEYDANA” ERCİŞ

Halktan büyük ilgi
   Erciş Belediyesi ve Erciş Gençlik Merkezi iş birliği ile düzenlenen “Sosyal medyadan sosyal meydana” halktan büyük ilgi. Erciş Belediyesi ve Erciş Gençlik Merkezi iş birliği ile aileleri sosyal medyadan uzak tutmak için, “Sosyal medyadan sosyal meydana” adlı etkinlik büyük ilgi gördü. Erciş Millet Bahçesinde yapılan etkinlikte birçok alanda stant kuruldu. Yüz boyama, satranç, mangala, halat çekme, çuval yarışı, masa tenisi, basketbol, voleybol gibi birçok etkinlik sergilendi. Bu etkinlik ile çocuklar ve aileler hem eğlendiler hem de sosyal medyadan uzak kaldılar. Etkinlik sayesinde çocuklar ve aileler çoşkulu eğlendiler. Ailelerin büyük ilgi gösterdiği ekinliğe Erciş Kaymakamı ve Belediye başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, kurumu amiri, aileler ve çok sayıda genç-çocuk katıldı. Etkinliğe katılanlar, programı beğendiklerini ve doyasıya eğlendiklerini söylediler. Arkadaşlarıyla birlikte güzel bir vakit geçirdiklerini ifade eden eğlence sevenler, bu etkinliği düzenleyenlere çok teşekkürlerini  dile getirdiler.Haber:Ümit SARGUT
Halktan büyük ilgi

   Erciş Belediyesi ve Erciş Gençlik Merkezi iş birliği ile düzenlenen “Sosyal medyadan sosyal meydana” halktan büyük ilgi.
Erciş Belediyesi ve Erciş Gençlik Merkezi iş birliği ile aileleri sosyal medyadan uzak tutmak için, “Sosyal medyadan sosyal meydana” adlı etkinlik büyük ilgi gördü. Erciş Millet Bahçesinde yapılan etkinlikte birçok alanda stant kuruldu. Yüz boyama, satranç, mangala, halat çekme, çuval yarışı, masa tenisi, basketbol, voleybol gibi birçok etkinlik sergilendi. Bu etkinlik ile çocuklar ve aileler hem eğlendiler hem de sosyal medyadan uzak kaldılar. Etkinlik sayesinde çocuklar ve aileler çoşkulu eğlendiler. Ailelerin büyük ilgi gösterdiği ekinliğe Erciş Kaymakamı ve Belediye başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, kurumu amiri, aileler ve çok sayıda genç-çocuk katıldı. Etkinliğe katılanlar, programı beğendiklerini ve doyasıya eğlendiklerini söylediler. Arkadaşlarıyla birlikte güzel bir vakit geçirdiklerini ifade eden eğlence sevenler, bu etkinliği düzenleyenlere çok teşekkürlerini  dile getirdiler.Haber:Ümit SARGUT

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.