Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van Büyükşehir soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor

Gündem 13.01.2023 - 13:33, Güncelleme: 13.01.2023 - 13:33 813+ kez okundu.
 

Van Büyükşehir soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor

Van'da kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına Van Büyükşehir Belediyesi sahip çıkıyor.
Van'da kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına Van Büyükşehir Belediyesi sahip çıkıyor. Van Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için yıl boyunca aralıksız devam ettirdiği mama desteğini havaların soğuduğu bu dönemde artırarak sürdürüyor. Kentte kar yağışı sonrası yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının yardımına Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti. Belediye ekipleri kentin belli noktalarına, sokak hayvanlarının beslenmeleri için mama bıraktı. Hayvanların aç kalmaması için yoğun bir çalışma yürüten Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi besleme araçları kent genelinde dolaşarak sokak hayvanlarının bulunduğu noktalara ve besleme odaklarına mama bırakıyor. Her gün düzenli olarak 123 noktada besleme yapan belediye ekipleri, 2022 yılı boyunca 116 ton mamayı sokak hayvanlarına bıraktı. Ayrıca ekipler, yaralı ve bitkin halde bulunan sokak hayvanlarını da tedavileri için Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne getirerek, tedavilerini yapıyor.
Van'da kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına Van Büyükşehir Belediyesi sahip çıkıyor.

Van'da kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına Van Büyükşehir Belediyesi sahip çıkıyor.
Van Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için yıl boyunca aralıksız devam ettirdiği mama desteğini havaların soğuduğu bu dönemde artırarak sürdürüyor. Kentte kar yağışı sonrası yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının yardımına Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti. Belediye ekipleri kentin belli noktalarına, sokak hayvanlarının beslenmeleri için mama bıraktı. Hayvanların aç kalmaması için yoğun bir çalışma yürüten Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi besleme araçları kent genelinde dolaşarak sokak hayvanlarının bulunduğu noktalara ve besleme odaklarına mama bırakıyor. Her gün düzenli olarak 123 noktada besleme yapan belediye ekipleri, 2022 yılı boyunca 116 ton mamayı sokak hayvanlarına bıraktı. Ayrıca ekipler, yaralı ve bitkin halde bulunan sokak hayvanlarını da tedavileri için Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne getirerek, tedavilerini yapıyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.