Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van OSB’de ‘İstişare Toplantısı’ düzenlendi

Gündem 06.03.2024 - 14:54, Güncelleme: 06.03.2024 - 14:54 1281+ kez okundu.
 

Van OSB’de ‘İstişare Toplantısı’ düzenlendi

OSB’de ‘İstişare Toplantısı’
Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan başkanlığında sanayicilerle istişare toplantısı düzenlendi. Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan başkanlığında yapılan toplantıda, bölgenin gelişimi ve sanayicilerin ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak çalışmaları ele alındı. Toplantıda, altyapının iyileştirilmesi, işletmelerin sorunları ve ihtiyaçları, iletişimin güçlendirilmesi gibi konular da görüşüldü. Van OSB'nin gelişimine katkı sağlanmak ve sanayi kuruluşlarının rekabet gücünün artırılmasının hedeflendiği toplantıda, gelecek dönemde yapılacak çalışmaların ekonomik ve sosyal kalkınmaya olumlu etki etmesi bekleniyor.
OSB’de ‘İstişare Toplantısı’

Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan başkanlığında sanayicilerle istişare toplantısı düzenlendi.
Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan başkanlığında yapılan toplantıda, bölgenin gelişimi ve sanayicilerin ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak çalışmaları ele alındı. Toplantıda, altyapının iyileştirilmesi, işletmelerin sorunları ve ihtiyaçları, iletişimin güçlendirilmesi gibi konular da görüşüldü.
Van OSB'nin gelişimine katkı sağlanmak ve sanayi kuruluşlarının rekabet gücünün artırılmasının hedeflendiği toplantıda, gelecek dönemde yapılacak çalışmaların ekonomik ve sosyal kalkınmaya olumlu etki etmesi bekleniyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.