Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’da ’1. Ulusal Gençlerle Gençliği İnşa Et Kongresi’ düzenleniyor

Yaşam 13.01.2023 - 13:46, Güncelleme: 13.01.2023 - 13:46 892+ kez okundu.
 

Van’da ’1. Ulusal Gençlerle Gençliği İnşa Et Kongresi’ düzenleniyor

Konuyla ilgili açıklamada bulunan KAF Başkanı Rasim Aslan, ”Kadim Aşiretler Federasyonumuz, ülkemizin birçok ilindeki aşiret reislerimiz ile kanaat önderlerimizin katılacağı kongremiz 14 Ocak 2023 tarihinde icra edilecektir.
 Van’da, Kadim Aşiretler Federasyonu (KAF) tarafından ‘1. Ulusal Gençlerle Gençliği İnşa Et Kongresi’ düzenleniyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan KAF Başkanı Rasim Aslan, ”Kadim Aşiretler Federasyonumuz, ülkemizin birçok ilindeki aşiret reislerimiz ile kanaat önderlerimizin katılacağı kongremiz 14 Ocak 2023 tarihinde icra edilecektir. Kongremiz aşiretlerimizin kültür, gelenek, görenek, milli ve manevi değerlerinin müzakere edildiği bir platform olup, herhangi bir siyasi format içermemektedir. Bu nedenle hiçbir siyasi kurum davet edilmemiştir” dedi. Aşiretler ve gençliğe dair her şeyin konuşulacağı kongrede aşiret ve gençliğin ulusal bir platforma taşındığını aktaran Aslan, “Gençliğe, gençlik sosyolojisine ve aşiretlere dair birçok bağlamın analizi ilk defa düzenlenecek olan “1. Ulusal Gençlerle Gençliği İnşa Et Kongresi” ile tüm ülkemize duyurmaya hazırlanıyor. Ulusal Gençlerle Gençliği İnşa Et Kongresi’nde düzenlenecek oturumlarla modernizme direnen son kale olarak aşiretler, gençlik, medya sosyolojisi, aşiret içi dayanışma, kadın ve bağlamı başlıkları ele alınacak. Kongrede aynı zamanda aşiretlerin bölgesel ve ulusal dayanışma biçimlerine dair de önemli analizler sunulacak” dedi. Öte yandan 14 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek olan kongreye Kadim Aşiretler Federasyonu Başkanı Rasim Aslan, Ulusal Gençlerle Gençliği İnşa Et Kongresi Koordinatörü Prof. Dr. Adem Palabıyık, medya dünyasının önemli isimleri, duayen gazeteciler, alanında uzman konuklar ve akademisyenlerin katılım sağlayacağı belirtildi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan KAF Başkanı Rasim Aslan, ”Kadim Aşiretler Federasyonumuz, ülkemizin birçok ilindeki aşiret reislerimiz ile kanaat önderlerimizin katılacağı kongremiz 14 Ocak 2023 tarihinde icra edilecektir.

 Van’da, Kadim Aşiretler Federasyonu (KAF) tarafından ‘1. Ulusal Gençlerle Gençliği İnşa Et Kongresi’ düzenleniyor.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan KAF Başkanı Rasim Aslan, ”Kadim Aşiretler Federasyonumuz, ülkemizin birçok ilindeki aşiret reislerimiz ile kanaat önderlerimizin katılacağı kongremiz 14 Ocak 2023 tarihinde icra edilecektir. Kongremiz aşiretlerimizin kültür, gelenek, görenek, milli ve manevi değerlerinin müzakere edildiği bir platform olup, herhangi bir siyasi format içermemektedir. Bu nedenle hiçbir siyasi kurum davet edilmemiştir” dedi.
Aşiretler ve gençliğe dair her şeyin konuşulacağı kongrede aşiret ve gençliğin ulusal bir platforma taşındığını aktaran Aslan, “Gençliğe, gençlik sosyolojisine ve aşiretlere dair birçok bağlamın analizi ilk defa düzenlenecek olan “1. Ulusal Gençlerle Gençliği İnşa Et Kongresi” ile tüm ülkemize duyurmaya hazırlanıyor. Ulusal Gençlerle Gençliği İnşa Et Kongresi’nde düzenlenecek oturumlarla modernizme direnen son kale olarak aşiretler, gençlik, medya sosyolojisi, aşiret içi dayanışma, kadın ve bağlamı başlıkları ele alınacak. Kongrede aynı zamanda aşiretlerin bölgesel ve ulusal dayanışma biçimlerine dair de önemli analizler sunulacak” dedi.
Öte yandan 14 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek olan kongreye Kadim Aşiretler Federasyonu Başkanı Rasim Aslan, Ulusal Gençlerle Gençliği İnşa Et Kongresi Koordinatörü Prof. Dr. Adem Palabıyık, medya dünyasının önemli isimleri, duayen gazeteciler, alanında uzman konuklar ve akademisyenlerin katılım sağlayacağı belirtildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.