Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Yaşam 08.03.2024 - 07:55, Güncelleme: 08.03.2024 - 07:55 1136+ kez okundu.
 

Van'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Van'da 3.6 büyüklüğünde deprem
Van’ın Erciş ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD’dan yapılan açıklamaya göre, bugün saat 15.49'da merkez üstü Erciş ilçesinde yerin 10 kilometre derinliğinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depreme Muradiye’deki ev ve iş yerlerinde yakalanan vatandaşlar ise panikle kendilerini dışarı attı. İlçede esnaflık yapan Enver Özgül, deprem meydana geldiğini belirterek, “İş yerindeki bütün müşteri ve çalışanlar hepsi dışarı koştu. Çok şükür bir sıkıntımız yok. Birkaç ürünümüz kırıldı. Ufak tefek hasarımız olsa da çok şükür can kaybımız yok” dedi.
Van'da 3.6 büyüklüğünde deprem

Van’ın Erciş ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
AFAD’dan yapılan açıklamaya göre, bugün saat 15.49'da merkez üstü Erciş ilçesinde yerin 10 kilometre derinliğinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Depreme Muradiye’deki ev ve iş yerlerinde yakalanan vatandaşlar ise panikle kendilerini dışarı attı. İlçede esnaflık yapan Enver Özgül, deprem meydana geldiğini belirterek, “İş yerindeki bütün müşteri ve çalışanlar hepsi dışarı koştu. Çok şükür bir sıkıntımız yok. Birkaç ürünümüz kırıldı. Ufak tefek hasarımız olsa da çok şükür can kaybımız yok” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.