Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’da kalp krizi geçiren yaşlı hasta için helikopter havalandı

Sağlık 03.02.2024 - 09:34, Güncelleme: 03.02.2024 - 09:34 1203+ kez okundu.
 

Van’da kalp krizi geçiren yaşlı hasta için helikopter havalandı

Bahçesaray Devlet Hastanesinde 'Non St MI' teşhisi konulan 79 yaşındaki hastanın ileri tetkik ve tedavisine karar verildi.
Van’ın Bahçesaray ilçesinde kalp krizi geçiren 79 yaşındaki hasta, ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı. Bahçesaray Devlet Hastanesinde 'Non St MI' teşhisi konulan 79 yaşındaki hastanın ileri tetkik ve tedavisine karar verildi. Kara yoluyla ulaşımın problemli olması nedeniyle bölgeye ambulans helikopter görevlendirildi. Yaşlı adam, hastane yakınına inen ambulans helikopterle Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Bahçesaray Devlet Hastanesinde 'Non St MI' teşhisi konulan 79 yaşındaki hastanın ileri tetkik ve tedavisine karar verildi.

Van’ın Bahçesaray ilçesinde kalp krizi geçiren 79 yaşındaki hasta, ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı.
Bahçesaray Devlet Hastanesinde 'Non St MI' teşhisi konulan 79 yaşındaki hastanın ileri tetkik ve tedavisine karar verildi. Kara yoluyla ulaşımın problemli olması nedeniyle bölgeye ambulans helikopter görevlendirildi. Yaşlı adam, hastane yakınına inen ambulans helikopterle Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.