Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van'da mera otlatma kavgası: 4 yaralı

Dünya 17.06.2023 - 16:08, Güncelleme: 17.06.2023 - 16:08 2189+ kez okundu.
 

Van'da mera otlatma kavgası: 4 yaralı

Mera otlatma kavgası
Van'ın Bahçesaray ilçesinde merada hayvanları otlatmak için çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, kavga, ilçeye bağlı Altındere ve Cevizbelen mahallesi sakinleri arasında meydana geldi. Merada hayvanları otlatmak için çıktığı iddia edilen kavgada 4 kişi ise yaralandı. Yaralılardan 2’si Bahçesaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, ağır yaralı olan diğer 2 kişi ise 112 ambulans helikopter ile askeri helikopterle Van’a taşındı. Helikopterle taşınarak Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yaralılar burada tedavi altına alındı. Bölgeye çok sayıda jandarma ekipleri sevk edildi.
Mera otlatma kavgası

Van'ın Bahçesaray ilçesinde merada hayvanları otlatmak için çıkan kavgada 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kavga, ilçeye bağlı Altındere ve Cevizbelen mahallesi sakinleri arasında meydana geldi. Merada hayvanları otlatmak için çıktığı iddia edilen kavgada 4 kişi ise yaralandı. Yaralılardan 2’si Bahçesaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, ağır yaralı olan diğer 2 kişi ise 112 ambulans helikopter ile askeri helikopterle Van’a taşındı. Helikopterle taşınarak Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yaralılar burada tedavi altına alındı.
Bölgeye çok sayıda jandarma ekipleri sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.