Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’da Türk sanat müziği konseri düzenlendi

Sanat 26.02.2024 - 11:26, Güncelleme: 26.02.2024 - 11:26 925+ kez okundu.
 

Van’da Türk sanat müziği konseri düzenlendi

Van’da Türk sanat müziği konseri
Van Büyükşehir Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ücretsiz Türk sanat müziği konseri düzenledi. Van Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin kültür-sanat hayatına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Birbiriden güzel etkinlikleri Vanlılarla buluşturan belediye, Türk sanat müziği konseri düzenledi. Van Devlet Tiyatrosu Salonu’nda Ferhat Kılınçarslan’ın şefliğinde sahne alan Van Türk Musiki Derneği sanatçıları, birbirinden güzel şarkılar seslendirerek sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Koro ve solistler tarafından okunan parçalarla devam eden konserde TRT Ses Sanatçısı Çiğdem Yarkın ve TRT Klarnet Sanatçısı Salih Çağlar da sahne aldı. Konsere ilgi gösteren sanatseverler, etkinlik için Van Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
Van’da Türk sanat müziği konseri

Van Büyükşehir Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ücretsiz Türk sanat müziği konseri düzenledi.
Van Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin kültür-sanat hayatına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Birbiriden güzel etkinlikleri Vanlılarla buluşturan belediye, Türk sanat müziği konseri düzenledi. Van Devlet Tiyatrosu Salonu’nda Ferhat Kılınçarslan’ın şefliğinde sahne alan Van Türk Musiki Derneği sanatçıları, birbirinden güzel şarkılar seslendirerek sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Koro ve solistler tarafından okunan parçalarla devam eden konserde TRT Ses Sanatçısı Çiğdem Yarkın ve TRT Klarnet Sanatçısı Salih Çağlar da sahne aldı.
Konsere ilgi gösteren sanatseverler, etkinlik için Van Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.