Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yaban hayatı fotokapanlara yansıdı

Yaşam 31.08.2023 - 12:11, Güncelleme: 31.08.2023 - 12:11 1247+ kez okundu.
 

Yaban hayatı fotokapanlara yansıdı

Yaban hayat
Bingöl’de Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünce kırsal alanlara yerleştirilen fotokapanlara yaban hayatından görüntüler yansıdı. Bingöl Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü, koruma ve kontrol ile biyolojik kaçakçılığı önleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak avlanmayla mücadele çerçevesinde kırsal alanlara yaban hayatını görüntülemek için fotokapanlar yerleştiriyor. Ekiplerin yerleştirdiği fotokapanlara ayı, kurt, vaşak, domuz ve tavşan yansıdı.
Yaban hayat

Bingöl’de Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünce kırsal alanlara yerleştirilen fotokapanlara yaban hayatından görüntüler yansıdı.
Bingöl Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü, koruma ve kontrol ile biyolojik kaçakçılığı önleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak avlanmayla mücadele çerçevesinde kırsal alanlara yaban hayatını görüntülemek için fotokapanlar yerleştiriyor. Ekiplerin yerleştirdiği fotokapanlara ayı, kurt, vaşak, domuz ve tavşan yansıdı.

Bingöl HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.