Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te ‘Adı Aşk Olsun’ semineri

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2017 - 11:22, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1515+ kez okundu.
 

Erciş’te ‘Adı Aşk Olsun’ semineri

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Erciş Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ‘Adı Aşk Olsun’ konulu bir seminer düzenlendi. Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğünün evlilik öncesi danışmanlık eğitimleri kapsamında Erciş Kredi Yurtlar Kurumu konferans salonunda düzenlenen seminere, Yüzüncü Yıl Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu öğrencileri katıldı. Psikolog Elif Yazıcı, ‘aşk nedir, aşk sonsuza kadar sürer mi, kadın erkek farklılıkları ilişkileri nasıl etkiler, mantık evliliği mi aşk evliliği mi, evlilik aşkı öldürür mü, eş seçiminde dikkat edilecek hususlar nelerdir, mutlu bir evlilik için neler gerekli’ konularını ele aldı.Seminer sonrasında katılımcıların ‘Evlilik’ ile ilgili sorularına cevap verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Erciş Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ‘Adı Aşk Olsun’ konulu bir seminer düzenlendi. 
Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğünün evlilik öncesi danışmanlık eğitimleri kapsamında Erciş Kredi Yurtlar Kurumu konferans salonunda düzenlenen seminere, Yüzüncü Yıl Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu öğrencileri katıldı. Psikolog Elif Yazıcı, ‘aşk nedir, aşk sonsuza kadar sürer mi, kadın erkek farklılıkları ilişkileri nasıl etkiler, mantık evliliği mi aşk evliliği mi, evlilik aşkı öldürür mü, eş seçiminde dikkat edilecek hususlar nelerdir, mutlu bir evlilik için neler gerekli’ konularını ele aldı.
Seminer sonrasında katılımcıların ‘Evlilik’ ile ilgili sorularına cevap verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.