Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ağrı'da mahsur kalan 3 çoban ve 3 bin koyun kurtarıldı

Gündem 21.11.2023 - 07:41, Güncelleme: 21.11.2023 - 07:41 1022+ kez okundu.
 

Ağrı'da mahsur kalan 3 çoban ve 3 bin koyun kurtarıldı

Ağrı'da mahsur kalan 3 çoban ve 3 bin koyun
ğrı Merkeze bağlı Dede Maksut Köyü'nde kar yağışı ve tipi nedeni ile merada mahsur kalan 3 çoban ve 3 bin koyun ekipler tarafından kurtarıldı. Kent genelinde etkili olan yağmurun akşam saatlerinde yerini kar yağışı ve tipiye bırakmasının ardından, il merkezine yaklaşık 21 kilometre uzakta bulunan Dede Maksut Köyü'nde 3 çoban, 3 bin koyun ile birlikte merada mahsur kaldı. İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma, köy korucuları ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mahsur kalan çobanlar ve 3 bin koyun yaklaşık 4 saatlik bir çalışma ile kurtarılarak Güvendik Köyü'ne getirildi. Soğuk hava nedeni ile ayakları donan bir çoban, sağlık ekipleri tarafından tedavi altına alındı.
Ağrı'da mahsur kalan 3 çoban ve 3 bin koyun

ğrı Merkeze bağlı Dede Maksut Köyü'nde kar yağışı ve tipi nedeni ile merada mahsur kalan 3 çoban ve 3 bin koyun ekipler tarafından kurtarıldı.
Kent genelinde etkili olan yağmurun akşam saatlerinde yerini kar yağışı ve tipiye bırakmasının ardından, il merkezine yaklaşık 21 kilometre uzakta bulunan Dede Maksut Köyü'nde 3 çoban, 3 bin koyun ile birlikte merada mahsur kaldı. İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma, köy korucuları ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mahsur kalan çobanlar ve 3 bin koyun yaklaşık 4 saatlik bir çalışma ile kurtarılarak Güvendik Köyü'ne getirildi. Soğuk hava nedeni ile ayakları donan bir çoban, sağlık ekipleri tarafından tedavi altına alındı.

Ağrı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.