Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ağrı’da yoğun sis, 3 araç kaza yaptı

Gündem 04.12.2023 - 12:27, Güncelleme: 04.12.2023 - 12:27 1058+ kez okundu.
 

Ağrı’da yoğun sis, 3 araç kaza yaptı

Yoğun sis, 3 araç kaza yaptı
 Ağrı’da yoğun sis nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. Ağrı’da sabah saatlerinde yaşanan yoğun sis, vatandaşlara zor anlar yaşatırken havaalanı yolunda zincirleme kaza meydana geldi. Sabah saatlerinde yaşanan sis nedeni ile görüş mesafesinin sıfıra düşmesi ile birlikte havaalanı yolunda iki tır ve bir minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazası yaşandı. Kaza nedeni ile yol uzun bir süre trafiğe kapanırken, olayda her hangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Ekipler yolun yeniden trafiğe açılması için çalışma başlatırken, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Yoğun sis, 3 araç kaza yaptı

 Ağrı’da yoğun sis nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi.
Ağrı’da sabah saatlerinde yaşanan yoğun sis, vatandaşlara zor anlar yaşatırken havaalanı yolunda zincirleme kaza meydana geldi.
Sabah saatlerinde yaşanan sis nedeni ile görüş mesafesinin sıfıra düşmesi ile birlikte havaalanı yolunda iki tır ve bir minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazası yaşandı. Kaza nedeni ile yol uzun bir süre trafiğe kapanırken, olayda her hangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Ekipler yolun yeniden trafiğe açılması için çalışma başlatırken, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Ağrı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.