Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bakan Tekin öğretmenlerle bir araya geldi

Eğitim 08.09.2023 - 18:23, Güncelleme: 08.09.2023 - 18:23 1618+ kez okundu.
 

Bakan Tekin öğretmenlerle bir araya geldi

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Van ziyareti çerçevesinde öğretmenlerle bir araya geldi
 Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Van ziyareti çerçevesinde öğretmenlerle bir araya geldi. Bir dizi programa katılmak üzere Van’a gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Valilik Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun açılışını gerçekleştirerek, burada öğrenci ve velilerle bir araya geldi. Beraberindeki Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras ile birlikte Evliya Çelebi Anadolu MTAL Uygulama Oteli’ne geçen Bakan Tekin, “Öğretmenler Odası Buluşmaları” çerçevesinde öğretmenlerle bir araya geldi. Yol haritasını belirlerken öğretmenlerle yaptıkları istişarelerin önemine değinen Bakan Tekin, “Millî Eğitim Bakanlığı olarak istişare kültürünü kurumsallaştırmak için bütün imkânları değerlendiriyoruz. Ziyaret ettiğimiz her ilde bir araya geldiğimiz öğretmenlerimizle bu kültürü çok daha güçlü hale getireceğiz inşallah” dedi. Bakan Tekin, öğretmelerin toplumdaki itibarını yükseltmek için tüm imkanları kullanacaklarını belirtti. Öğretmenler ise tek tek söz alarak göreve geldikten hemen sonra çok kısa süre içinde öğretmenlerin birçok sorununu çözüme kavuşturduğu için Bakan Tekin’e teşekkürlerini iletti. Taşradaki sorunların merkezden değil de bizzat sahayı dinleyerek çözüme kavuşturulmasından duydukları memnuniyeti dile getiren öğretmenler; fikir, öneri ve beklentilerini dile getirdi. Toplantının ardından Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan konseri dinleyen Bakan Tekin, daha sonra Van’dan ayrıldı.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Van ziyareti çerçevesinde öğretmenlerle bir araya geldi

 Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Van ziyareti çerçevesinde öğretmenlerle bir araya geldi.
Bir dizi programa katılmak üzere Van’a gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Valilik Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun açılışını gerçekleştirerek, burada öğrenci ve velilerle bir araya geldi. Beraberindeki Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras ile birlikte Evliya Çelebi Anadolu MTAL Uygulama Oteli’ne geçen Bakan Tekin, “Öğretmenler Odası Buluşmaları” çerçevesinde öğretmenlerle bir araya geldi. Yol haritasını belirlerken öğretmenlerle yaptıkları istişarelerin önemine değinen Bakan Tekin, “Millî Eğitim Bakanlığı olarak istişare kültürünü kurumsallaştırmak için bütün imkânları değerlendiriyoruz. Ziyaret ettiğimiz her ilde bir araya geldiğimiz öğretmenlerimizle bu kültürü çok daha güçlü hale getireceğiz inşallah” dedi.
Bakan Tekin, öğretmelerin toplumdaki itibarını yükseltmek için tüm imkanları kullanacaklarını belirtti.
Öğretmenler ise tek tek söz alarak göreve geldikten hemen sonra çok kısa süre içinde öğretmenlerin birçok sorununu çözüme kavuşturduğu için Bakan Tekin’e teşekkürlerini iletti. Taşradaki sorunların merkezden değil de bizzat sahayı dinleyerek çözüme kavuşturulmasından duydukları memnuniyeti dile getiren öğretmenler; fikir, öneri ve beklentilerini dile getirdi.
Toplantının ardından Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan konseri dinleyen Bakan Tekin, daha sonra Van’dan ayrıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.