Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkale'de araçlar kara gömüldü, 82 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı

Yaşam 07.02.2023 - 15:37, Güncelleme: 07.02.2023 - 15:50 916+ kez okundu.
 

Başkale'de araçlar kara gömüldü, 82 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı

Kar kalınlığının ilçe merkezinde 30 santimetre, yüksek kesimlerde ise 1 metreyi geçtiği ilçede Van Büyükşehir Belediyesi ve Başkale Belediyesi karla mücadele ediyor
Van'ın Başkale ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle araçlar kar altında kalırken, 82 yerleşim yerinin yolu ise ulaşıma kapandı. Başkale ilçesinde günlerdir yağan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle araçlar resmen kar altında kalırken, 82 kırsal mahalle ve mezra yolu da ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının ilçe merkezinde 30 santimetre, yüksek kesimlerde ise 1 metreyi geçtiği ilçede Van Büyükşehir Belediyesi ve Başkale Belediyesi karla mücadele ekipleri kapanan mahalle ve mezra yollarını yeniden ulaşıma açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kar kalınlığının ilçe merkezinde 30 santimetre, yüksek kesimlerde ise 1 metreyi geçtiği ilçede Van Büyükşehir Belediyesi ve Başkale Belediyesi karla mücadele ediyor

Van'ın Başkale ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle araçlar kar altında kalırken, 82 yerleşim yerinin yolu ise ulaşıma kapandı.
Başkale ilçesinde günlerdir yağan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle araçlar resmen kar altında kalırken, 82 kırsal mahalle ve mezra yolu da ulaşıma kapandı.
Kar kalınlığının ilçe merkezinde 30 santimetre, yüksek kesimlerde ise 1 metreyi geçtiği ilçede Van Büyükşehir Belediyesi ve Başkale Belediyesi karla mücadele ekipleri kapanan mahalle ve mezra yollarını yeniden ulaşıma açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.