Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkale’de askeri araç devrildi: 6 yaralı

Gündem 22.11.2023 - 18:27, Güncelleme: 22.11.2023 - 18:27 929+ kez okundu.
 

Başkale’de askeri araç devrildi: 6 yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu biri ağır 6 asker yaralandı.
Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu biri ağır 6 asker yaralandı. Alınan bilgilere göre kaza, Van-Başkale kara yolu üzerindeki Güzeldere mevkiinde meydana geldi. Van’dan Hakkari istikametine gitmekte olan askeri konvoyda bulunan bir zırhlı araç, bilinmeyen bir sebepten dolayı kontrolden çıkarak devrildi. ‘Kirpi’ adı verilen araçtaki askerden biri ağır olmak üzere toplam 6 asker yaralandı. Kazanın ardından olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan askerler ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.
Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu biri ağır 6 asker yaralandı.

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu biri ağır 6 asker yaralandı.
Alınan bilgilere göre kaza, Van-Başkale kara yolu üzerindeki Güzeldere mevkiinde meydana geldi. Van’dan Hakkari istikametine gitmekte olan askeri konvoyda bulunan bir zırhlı araç, bilinmeyen bir sebepten dolayı kontrolden çıkarak devrildi. ‘Kirpi’ adı verilen araçtaki askerden biri ağır olmak üzere toplam 6 asker yaralandı. Kazanın ardından olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan askerler ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.