Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Süer: “Esnafımıza destek verilmesini talep ediyoruz”

Asayiş 07.07.2023 - 18:27, Güncelleme: 07.07.2023 - 18:27 1648+ kez okundu.
 

Başkan Süer: “Esnafımıza destek verilmesini talep ediyoruz”

“Esnafımıza destek verilmesini talep ediyoruz”
Van Ticaret Borsası (VANTB) Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, iki gün önce çıkan yangında maddi zarara uğrayan Samancılar Sitesi esnafını ziyaret etti. VANTB Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte iki gün önce çıkan yangında maddi zarara uğrayan Van Samancılar Sitesi esnafına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Burada çeşitli incelemelerde bulunan Süer, esnafın mağduriyetinin giderilmesi noktasında yetkililere çağrıda bulundu. Konuşmasında esnafa ve dumandan etkilenen itfaiye görevlilerine geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Süer, “Yangın nedeniyle çok sayıda iş yeri zarara uğramış ve bir araç da kullanılamaz hale gelmiştir. Tam sezon döneminde böyle bir yangının çıkması mağduriyeti arttırmıştır. Bu camiamız için büyük bir darbedir. Yeniden esnafımıza ve çiftçimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Buradan yetkililerimize çağrıda bulunuyor, zor bir dönemde olan esnafımıza destek verilmesini talep ediyoruz” dedi.
“Esnafımıza destek verilmesini talep ediyoruz”

Van Ticaret Borsası (VANTB) Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, iki gün önce çıkan yangında maddi zarara uğrayan Samancılar Sitesi esnafını ziyaret etti.
VANTB Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte iki gün önce çıkan yangında maddi zarara uğrayan Van Samancılar Sitesi esnafına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Burada çeşitli incelemelerde bulunan Süer, esnafın mağduriyetinin giderilmesi noktasında yetkililere çağrıda bulundu. Konuşmasında esnafa ve dumandan etkilenen itfaiye görevlilerine geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Süer, “Yangın nedeniyle çok sayıda iş yeri zarara uğramış ve bir araç da kullanılamaz hale gelmiştir. Tam sezon döneminde böyle bir yangının çıkması mağduriyeti arttırmıştır. Bu camiamız için büyük bir darbedir. Yeniden esnafımıza ve çiftçimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Buradan yetkililerimize çağrıda bulunuyor, zor bir dönemde olan esnafımıza destek verilmesini talep ediyoruz” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.