Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bayern Münih, Manchester United'ı 4-3 mağlup etti

Spor 21.09.2023 - 08:13, Güncelleme: 21.09.2023 - 08:13 1616+ kez okundu.
 

Bayern Münih, Manchester United'ı 4-3 mağlup etti

Galatasaray'ın rakiplerinden maçın kazananı Bayern Münih
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da yer aldığı A Grubu'nda Alman devi Bayern Münih, Manchester United'ı 4-3 mağlup etti. Mücadelede Bayern Münih'in gollerini Leroy Sane, Serge Gnabry, Harry Kane ve Mathys Tel atarken, Manchester United'ın gollerini ise Rasmus Höjlund ve Casemiro kaydetti. Bu sonucun ardından Bayern Münih, A Grubu'nda ilk haftayı lider tamamladı. İlk hafta puan alamayan Manchester United, bir sonraki hafta Galatasaray'ı ağırlayacak. Temsilcimiz Galatasaray'ın da yer aldığı Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih, İngiliz devi Manchester United'ı 4-3 yendi. BAYERN MUNIH KAZANDI Alman devinin gollerini 28. dakikada Leroy Sane, 32. dakikada Serge Gnabry, 53. dakikada penaltıdan Harry Kane ve 90+2. dakikada Mathys Tel kaydetti.
Galatasaray'ın rakiplerinden maçın kazananı Bayern Münih

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da yer aldığı A Grubu'nda Alman devi Bayern Münih, Manchester United'ı 4-3 mağlup etti. Mücadelede Bayern Münih'in gollerini Leroy Sane, Serge Gnabry, Harry Kane ve Mathys Tel atarken, Manchester United'ın gollerini ise Rasmus Höjlund ve Casemiro kaydetti. Bu sonucun ardından Bayern Münih, A Grubu'nda ilk haftayı lider tamamladı. İlk hafta puan alamayan Manchester United, bir sonraki hafta Galatasaray'ı ağırlayacak.

Temsilcimiz Galatasaray'ın da yer aldığı Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih, İngiliz devi Manchester United'ı 4-3 yendi.

BAYERN MUNIH KAZANDI

Alman devinin gollerini 28. dakikada Leroy Sane, 32. dakikada Serge Gnabry, 53. dakikada penaltıdan Harry Kane ve 90+2. dakikada Mathys Tel kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.