Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çaldıran'da kar kalınlığı 47 santimetreyi buldu, araçlar kara gömüldü

Gündem 15.01.2024 - 13:18, Güncelleme: 15.01.2024 - 13:18 1024+ kez okundu.
 

Çaldıran'da kar kalınlığı 47 santimetreyi buldu, araçlar kara gömüldü

Çaldıran'da, araçlar kara gömüldü
Van'ın Çaldıran ilçesinde kar kalınlığı 47 santimetreyi bulurken, hayat adeta durma noktası geldi. Doğu Anadolu Bölgesini 1 haftadan buyana etkisi altına kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi. Çaldıran ilçesinde etkili olan kar yağışı ve dondurucu soğuk, hayatı olumsuz etkiliyor. Sıfırın altında 46.4 derece ile 1990 yılında Türkiye'de bugüne kadar en düşük sıcaklığın ölçüldü. Kar kalınlığının yer yer 47 santimetreyi aştığı ilçede park halindeki araçlar, kara gömüldü. Kar yağışının ardından etkisini göstermeye başlayan dondurucu soğuklar nedeniyle çarşı merkezinde bulunan iş yerlerinin çatılarda yaklaşık 1.5 metrelik buz sarkıtları sarkmaya başladı.
Çaldıran'da, araçlar kara gömüldü

Van'ın Çaldıran ilçesinde kar kalınlığı 47 santimetreyi bulurken, hayat adeta durma noktası geldi.
Doğu Anadolu Bölgesini 1 haftadan buyana etkisi altına kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi. Çaldıran ilçesinde etkili olan kar yağışı ve dondurucu soğuk, hayatı olumsuz etkiliyor. Sıfırın altında 46.4 derece ile 1990 yılında Türkiye'de bugüne kadar en düşük sıcaklığın ölçüldü. Kar kalınlığının yer yer 47 santimetreyi aştığı ilçede park halindeki araçlar, kara gömüldü. Kar yağışının ardından etkisini göstermeye başlayan dondurucu soğuklar nedeniyle çarşı merkezinde bulunan iş yerlerinin çatılarda yaklaşık 1.5 metrelik buz sarkıtları sarkmaya başladı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.