Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dağcılar dondurucu soğukta Ağrı Dağı'na tırmandı

Turizm 02.10.2023 - 11:04, Güncelleme: 02.10.2023 - 11:04 1216+ kez okundu.
 

Dağcılar dondurucu soğukta Ağrı Dağı'na tırmandı

Dağcılar Ağrı Dağı'na tırmandı
Türkiye'nin "çatısı" olarak isimlendirilen Ağrı Dağı'ndaki dondurucu havanın başlaması ile birlikte dağcılar, eksi 30 derecede zirve tırmanışı yaptı. Yaz kış dağcıların tırmanış yaptığı Ağrı Dağı, yerli ve yabancı turistlerden oluşan bir grubu ağırladı. Tırmanış rehberi Erol Toprak eşliğinde 4200 rakıma tırmanan dağcıların dondurucu soğukta adeta saç ve sakalları dondu. Ağrı Dağı eteklerinde bahar havası yaşanırken, zirvede kara kış yaşanıyor.
Dağcılar Ağrı Dağı'na tırmandı

Türkiye'nin "çatısı" olarak isimlendirilen Ağrı Dağı'ndaki dondurucu havanın başlaması ile birlikte dağcılar, eksi 30 derecede zirve tırmanışı yaptı.
Yaz kış dağcıların tırmanış yaptığı Ağrı Dağı, yerli ve yabancı turistlerden oluşan bir grubu ağırladı. Tırmanış rehberi Erol Toprak eşliğinde 4200 rakıma tırmanan dağcıların dondurucu soğukta adeta saç ve sakalları dondu. Ağrı Dağı eteklerinde bahar havası yaşanırken, zirvede kara kış yaşanıyor.

Ağrı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.