Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

DAKAF’24 Fuarına yoğun ilgi

Gündem 05.01.2024 - 08:27, Güncelleme: 05.01.2024 - 08:27 1290+ kez okundu.
 

DAKAF’24 Fuarına yoğun ilgi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Van YYÜ’nün ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarına (DAKAF'24) özellikle öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Van YYÜ’nün ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarına (DAKAF'24) özellikle öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde, "Yetenek Her Yerde" sloganıyla Van, Bitlis, Hakkari, Iğdır, Siirt ile Muş üniversitelerinin paydaşlığında gerçekleştirilen fuarda, 200'ü aşkın kurum ve kuruluş stant açtı. Yoğun katılım nedeniyle kongre merkezinin girişinde kuyrukların oluştuğu fuarı ilk günde yaklaşık 20 bin kişi ziyaret etti. Özelikle öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, kariyer planlamasına yönelik eğitim, panel, seminer ve konferanslar düzenleniyor. Fuarı gezen üniversite öğrencileri, böyle bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Van YYÜ’nün ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarına (DAKAF'24) özellikle öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Van YYÜ’nün ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarına (DAKAF'24) özellikle öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.
Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde, "Yetenek Her Yerde" sloganıyla Van, Bitlis, Hakkari, Iğdır, Siirt ile Muş üniversitelerinin paydaşlığında gerçekleştirilen fuarda, 200'ü aşkın kurum ve kuruluş stant açtı. Yoğun katılım nedeniyle kongre merkezinin girişinde kuyrukların oluştuğu fuarı ilk günde yaklaşık 20 bin kişi ziyaret etti. Özelikle öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, kariyer planlamasına yönelik eğitim, panel, seminer ve konferanslar düzenleniyor.
Fuarı gezen üniversite öğrencileri, böyle bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.