Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVA PARTİSİ ERCİŞ İLÇE BAŞKANI; MACİT ‘‘GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ’’

Siyaset 09.01.2024 - 17:05, Güncelleme: 09.01.2024 - 17:05 1467+ kez okundu.
 

DEVA PARTİSİ ERCİŞ İLÇE BAŞKANI; MACİT ‘‘GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ’’

BAŞKAN MACİT ‘‘GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ’’
Tüm ülke seçime kenetlenmiş, il, ilçe ve beldelerde belediye başkanları belirlemeye çalışıyorken, DEVA partisi Erciş’te seçim çalışmalarını planlı ve sürekli hale getirerek yol almaya devam etmektedir. Belli plan ve stratejik adımlar atarak Erciş’te çok konuşulan bir konuma şimdiden gelmiş durumdadır. Erciş ilçe teşkilatı olarak bir yandan,  (STK)Sivil Toplum Kuruluşlarından, İlçe idare kuruluna, Yerel medya kuruluşlarından  Mahalle muhtarlarına özel/Kamu kurum ve kuruluşlarından ilçe eşrafına ziyaretlerde bulunurken, bir yandan da ilçe sorunları ile bir bir ilgilenmektedir. Gazetemizi ziyaret eden İlçe Başkanı Şahin İsmail MACİT " göreve geleli henüz 2 ay gibi bir zaman diliminde, ilçemizin güzide basın kuruluşları ile iki kez bir araya geldik. İlçemizin birikmiş sorunlarını bir bir tespit ederek, basın aracılığıyla kamuoyuna duyurduk ve duyurmaya da devam edeceğiz" dedi. Başkan MACİT Ekibi ile birlikte Zamanı ve gündemi kendi lehlerine çevirmeye gayret gösterdiklerini, bu çalışmalarının halk tarafından da takip edildiğini, Erciş'in birikmiş sorunlarına ve derdine şimdi "Deva Zamanı"  sloganıyla gittikleri her ortamda talip olduklarını ve kazanacaklarına dair iddialarını her daim dile getirdiklerini belirtmektedir. Şahin İsmail MACİT  ‘’Biz Erciş’te seçimi kazanmaktan öte bir sorumluluğu ve Erciş'imizin Kayım yönetiminin yetersizliğinden dolayı 10 yıldan beridir biriken sorunlarını tamir etmeye talibiz. DEVA belediyeciliği ile birlikte Erciş halkı kazanacak ve şeffaf belediyecilik fikri hakim olacaktır." dedi. Devamında Rakiplerine hitaben "Bizi tebrik etmeye hazır olun. 31 Mart akşamı kazanan Erciş olacak, DEVA Partisi olarak biz olacağız. Çünkü biz herkese gidiyoruz, gideceğiz  oturmayacağız. Halkımız bize tam güven duyuncaya kadar onlara kendimizi anlatacağız. Sonunda biz Erciş halkını, Erciş halkıda bizi anlayacak. Bizim iyi niyetimizi anlayan halkımız bizden yana tercihte bulunacak ‘’dedi. (Haber:Sadiye YİGİT)
BAŞKAN MACİT ‘‘GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ’’

Tüm ülke seçime kenetlenmiş, il, ilçe ve beldelerde belediye başkanları belirlemeye çalışıyorken, DEVA partisi Erciş’te seçim çalışmalarını planlı ve sürekli hale getirerek yol almaya devam etmektedir. Belli plan ve stratejik adımlar atarak Erciş’te çok konuşulan bir konuma şimdiden gelmiş durumdadır. Erciş ilçe teşkilatı olarak bir yandan,  (STK)Sivil Toplum Kuruluşlarından, İlçe idare kuruluna, Yerel medya kuruluşlarından  Mahalle muhtarlarına özel/Kamu kurum ve kuruluşlarından ilçe eşrafına ziyaretlerde bulunurken, bir yandan da ilçe sorunları ile bir bir ilgilenmektedir.
Gazetemizi ziyaret eden İlçe Başkanı Şahin İsmail MACİT " göreve geleli henüz 2 ay gibi bir zaman diliminde, ilçemizin güzide basın kuruluşları ile iki kez bir araya geldik. İlçemizin birikmiş sorunlarını bir bir tespit ederek, basın aracılığıyla kamuoyuna duyurduk ve duyurmaya da devam edeceğiz" dedi.
Başkan MACİT Ekibi ile birlikte Zamanı ve gündemi kendi lehlerine çevirmeye gayret gösterdiklerini, bu çalışmalarının halk tarafından da takip edildiğini, Erciş'in birikmiş sorunlarına ve derdine şimdi "Deva Zamanı"  sloganıyla gittikleri her ortamda talip olduklarını ve kazanacaklarına dair iddialarını her daim dile getirdiklerini belirtmektedir. Şahin İsmail MACİT  ‘’Biz Erciş’te seçimi kazanmaktan öte bir sorumluluğu ve Erciş'imizin Kayım yönetiminin yetersizliğinden dolayı 10 yıldan beridir biriken sorunlarını tamir etmeye talibiz. DEVA belediyeciliği ile birlikte Erciş halkı kazanacak ve şeffaf belediyecilik fikri hakim olacaktır." dedi. Devamında Rakiplerine hitaben "Bizi tebrik etmeye hazır olun. 31 Mart akşamı kazanan Erciş olacak, DEVA Partisi olarak biz olacağız. Çünkü biz herkese gidiyoruz, gideceğiz  oturmayacağız. Halkımız bize tam güven duyuncaya kadar onlara kendimizi anlatacağız. Sonunda biz Erciş halkını, Erciş halkıda bizi anlayacak. Bizim iyi niyetimizi anlayan halkımız bizden yana tercihte bulunacak ‘’dedi.
(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.