Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Diyadinli kursiyerler Van’ı gezdi

Kültür 17.08.2023 - 08:59, Güncelleme: 17.08.2023 - 08:59 1669+ kez okundu.
 

Diyadinli kursiyerler Van’ı gezdi

Kursiyerlerin Van gezisi
 Ağrı’nın Diyadin ilçesindeki Aile Destek Merkezi’nin kursiyerleri, Diyadin Kaymakamlığı’nın düzenlediği Van gezisine katıldı. Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Karali, kursiyerlerin taleplerini karşıladı ve onları Van’ın turistik ve tarihi yerlerini görmeye gönderdi. Kursiyerler, Van’ın Muradiye Şelalesi, Edremit, Gevaş, Akdamar Adası ve şehir merkezini ziyaret etti. Gezide kursiyerlere Van kahvaltısı, yemek ve çeşitli etkinlikler sunuldu.
Kursiyerlerin Van gezisi

 Ağrı’nın Diyadin ilçesindeki Aile Destek Merkezi’nin kursiyerleri, Diyadin Kaymakamlığı’nın düzenlediği Van gezisine katıldı.
Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Karali, kursiyerlerin taleplerini karşıladı ve onları Van’ın turistik ve tarihi yerlerini görmeye gönderdi. Kursiyerler, Van’ın Muradiye Şelalesi, Edremit, Gevaş, Akdamar Adası ve şehir merkezini ziyaret etti. Gezide kursiyerlere Van kahvaltısı, yemek ve çeşitli etkinlikler sunuldu.

Ağrı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.