Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Düğünden çıkıp yolun karşısına geçmek isteyen çifte otomobil çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Gündem 25.08.2023 - 09:41, Güncelleme: 25.08.2023 - 09:41 1798+ kez okundu.
 

Düğünden çıkıp yolun karşısına geçmek isteyen çifte otomobil çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Düğünden çıkın çifte otomobil çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
 Van'ın Edremit ilçesinde düğün salonundan çıkıp yolun karşı tarafına geçmek isterken otomobilin çarptığı çiftten kadın hayatını kaybederken, kocası ise yaralandı. Alınan bilgilere göre kaza, akşam saatlerinde Van- Edremit karayolu üzerindeki bir düğün salonunun önünde meydana geldi. Katıldıkları düğünden sonra salondan çıkarak minibüse binmek için yolun karşı tarafına geçmek isteyen Hikmet ve Mecburen Bayram çiftine, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 HP 483 plakalı otomobil çarptı. Kazada yaralanan Bayram çifti, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kadın hayatını kaybederken kocasının ise tedavisi devam ediyor. Kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.
Düğünden çıkın çifte otomobil çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

 Van'ın Edremit ilçesinde düğün salonundan çıkıp yolun karşı tarafına geçmek isterken otomobilin çarptığı çiftten kadın hayatını kaybederken, kocası ise yaralandı.
Alınan bilgilere göre kaza, akşam saatlerinde Van- Edremit karayolu üzerindeki bir düğün salonunun önünde meydana geldi. Katıldıkları düğünden sonra salondan çıkarak minibüse binmek için yolun karşı tarafına geçmek isteyen Hikmet ve Mecburen Bayram çiftine, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 HP 483 plakalı otomobil çarptı. Kazada yaralanan Bayram çifti, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kadın hayatını kaybederken kocasının ise tedavisi devam ediyor. Kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

Yalova HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.