Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit Belediyesi öncülüğünde Van Gölü sahilinde temizlik çalışması

Gündem 13.10.2023 - 11:13, Güncelleme: 13.10.2023 - 11:13 1142+ kez okundu.
 

Edremit Belediyesi öncülüğünde Van Gölü sahilinde temizlik çalışması

Van’ın Edremit Belediyesi öncülüğünde minik öğrencilerin katılımıyla Van Gölü kıyısında “Yeşil Yaşa, Yeşili Sev” sloganıyla temizlik çalışması yapıldı.
Van’ın Edremit Belediyesi öncülüğünde minik öğrencilerin katılımıyla Van Gölü kıyısında “Yeşil Yaşa, Yeşili Sev” sloganıyla temizlik çalışması yapıldı. Edremit Belediyesinin paydaşı olduğu ve Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+ Okul Eğitimi Alanında kabul edilen “Yeşil Yaşa, Yeşili Sev” projesi çerçevesinde Hilmi Irak İlkokulu öğrencilerinin katılımıyla çevre temizliği etkinliği düzenlendi. Okulun bahçesinde ilk olarak ‘Van Gölü Nefesimizdir’ koreografisi oluşturan öğrenciler, daha sonra el ele tutuşarak Van Gölü kıyısına geçti. Burada Edremit Belediyesi tarafından tişört, eldiven, çöp poşetleri ve şapkalar dağıtıldıktan sonra temizlik seferberliği başlatıldı. Van Gölü kıyısında temizlik çalışması yapan öğrenciler, tonlarca çöp toplarken, poşetlere konulan çöpler ise belediye görevlilerine teslim edildi. Minikler, yerlere çöp atılmasının kendilerini çok üzeceğini ifade ederek, büyüklere uyarı mesajlarında bulundular. Etkinlik, toplanan çöplerin belediye temizlik araçları ile bulunan alandan alınmasıyla son buldu.
Van’ın Edremit Belediyesi öncülüğünde minik öğrencilerin katılımıyla Van Gölü kıyısında “Yeşil Yaşa, Yeşili Sev” sloganıyla temizlik çalışması yapıldı.

Van’ın Edremit Belediyesi öncülüğünde minik öğrencilerin katılımıyla Van Gölü kıyısında “Yeşil Yaşa, Yeşili Sev” sloganıyla temizlik çalışması yapıldı.
Edremit Belediyesinin paydaşı olduğu ve Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+ Okul Eğitimi Alanında kabul edilen “Yeşil Yaşa, Yeşili Sev” projesi çerçevesinde Hilmi Irak İlkokulu öğrencilerinin katılımıyla çevre temizliği etkinliği düzenlendi. Okulun bahçesinde ilk olarak ‘Van Gölü Nefesimizdir’ koreografisi oluşturan öğrenciler, daha sonra el ele tutuşarak Van Gölü kıyısına geçti. Burada Edremit Belediyesi tarafından tişört, eldiven, çöp poşetleri ve şapkalar dağıtıldıktan sonra temizlik seferberliği başlatıldı. Van Gölü kıyısında temizlik çalışması yapan öğrenciler, tonlarca çöp toplarken, poşetlere konulan çöpler ise belediye görevlilerine teslim edildi.
Minikler, yerlere çöp atılmasının kendilerini çok üzeceğini ifade ederek, büyüklere uyarı mesajlarında bulundular.
Etkinlik, toplanan çöplerin belediye temizlik araçları ile bulunan alandan alınmasıyla son buldu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.