Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ GAZETESİ DEPREM BÖLGESİ ADIYAMAN’DA

Gündem 08.03.2023 - 17:27, Güncelleme: 08.03.2023 - 17:27 1332+ kez okundu.
 

ERCİŞ GAZETESİ DEPREM BÖLGESİ ADIYAMAN’DA

Erciş Gazetesi deprem bölgesinde
Erciş Gazetesi deprem bölgesi Adıyaman’da enkaz kaldırma çalışmalırını takip ediyor. Depremlerin olduğu onbir ilden biri olan Adıyaman’da  enkaz kaldırma ve hasarlı binaları yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. Adıyaman’da depremin yaralarını sarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Evleri yıkılanlar, evleri ağır hasarlı olanlar ve evlerinde oturulabilir durumda olan her vatandaşa barınma ve diğer ihtiyaçlar için devlet tüm kurumları ile seferber olmuş durumdadır. Bir yandan enkaz kaldırma işi devam ediyor. Bir yandan da ağır hasarlı binalar önlem alınarak yıkılıyor.  Adıyaman merkezde belli başlı noktalarda aş evleri oradaki depremzedelere yeme içme yardımında bulunuyor.Haber:Sadiye YİGİT
Erciş Gazetesi deprem bölgesinde

Erciş Gazetesi deprem bölgesi Adıyaman’da enkaz kaldırma çalışmalırını takip ediyor.
Depremlerin olduğu onbir ilden biri olan Adıyaman’da  enkaz kaldırma ve hasarlı binaları yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. Adıyaman’da depremin yaralarını sarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Evleri yıkılanlar, evleri ağır hasarlı olanlar ve evlerinde oturulabilir durumda olan her vatandaşa barınma ve diğer ihtiyaçlar için devlet tüm kurumları ile seferber olmuş durumdadır. Bir yandan enkaz kaldırma işi devam ediyor. Bir yandan da ağır hasarlı binalar önlem alınarak yıkılıyor. 
Adıyaman merkezde belli başlı noktalarda aş evleri oradaki depremzedelere yeme içme yardımında bulunuyor.Haber:Sadiye YİGİT

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.