Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ ŞEKER FABRİKASI PANCAR ALIM KAMPANYASINA BAŞLADI

Ekonomi 02.10.2023 - 18:30, Güncelleme: 02.10.2023 - 18:35 1515+ kez okundu.
 

ERCİŞ ŞEKER FABRİKASI PANCAR ALIM KAMPANYASINA BAŞLADI

Pancar alım kampanyası başladı
2023 -2024 yılı pancar alım kampanyası başladı.Erciş Şeker Fabrikası 2023-2024 yılı pancar alım kampanyası için start verdi.Fabrika, Erciş, çevre il ve ilçelerden gelen pancar için hazırlık döneminden sonra pancar alımına başladı. Erciş Şeker Fabrikası kalifiye elemanları ile kampanya döneminde vardiya usulüne göre çalışmaya devam ederek çalışacak. Çiftçilerin emeklerine önem veren fabrika çalışanları işlerinin önemini bilerek mesai yapmaktadır. Fabrika çalışanı Savaş Barış ‘’biz fabrika çalışanları olarak memleketimize hizmet etmek istiyoruz ve bunu da başarıyla yapıyoruz. Bu yüzden yaptığımız işlerden zevk alıyoruz.2023 -2024 kampanyası hayırlı olsun’’ dedi.(Haber:Sadiye YİGİT)
Pancar alım kampanyası başladı

2023 -2024 yılı pancar alım kampanyası başladı.Erciş Şeker Fabrikası 2023-2024 yılı pancar alım kampanyası için start verdi.Fabrika,
Erciş, çevre il ve ilçelerden gelen pancar için hazırlık döneminden sonra pancar alımına başladı. Erciş Şeker Fabrikası kalifiye elemanları ile kampanya döneminde vardiya usulüne göre çalışmaya devam ederek çalışacak. Çiftçilerin emeklerine önem veren fabrika çalışanları işlerinin önemini bilerek mesai yapmaktadır. Fabrika çalışanı Savaş Barış ‘’biz fabrika çalışanları olarak memleketimize hizmet etmek istiyoruz ve bunu da başarıyla yapıyoruz. Bu yüzden yaptığımız işlerden zevk alıyoruz.2023 -2024 kampanyası hayırlı olsun’’ dedi.(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.