Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ SEYAHAT OTOBÜS FİRMASI HİZMET İÇİN YENİLİKLERE DEVAM EDİYOR

Turizm 07.07.2023 - 00:01, Güncelleme: 07.07.2023 - 00:01 1650+ kez okundu.
 

ERCİŞ SEYAHAT OTOBÜS FİRMASI HİZMET İÇİN YENİLİKLERE DEVAM EDİYOR

ERCİŞ SEYAHAT YENİLİKLERE DEVAM EDİYOR
Hizmet anlayışını önceleyen Öz Erciş Seyahat firması uzun yol yolcu taşımacılığında halk tarafından tercih ediliyor. Bayram yoğunluğu döneminde başarılı ve düzenli taşıma yapan firma yolcuların gönüllerini fethetti.  Firma ile seyahat eden Yakup Keleş “Öz Erciş Seyahat ile Fethiye’den ailece geldik. Bildiğimiz ve güven duyduğumuz bir firmadır. Gidiş için de aynı firmadan yer ayırdık. Böyle bir firmamız olduğu için mutluyuz. Hizmetleri çok güzeldi. Bizler bu firmayla gelirken tecrübeli personeli bizi çok mutlu bir şekilde karşılıyor. Bizde kendi firmamızı seviyoruz ve her zaman seyahat önceliğimiz olacaktır.” Firma sahibi Sıracettin Yiğit “yaptığımız işten dolayı mutlu ve huzurluyuz. Doğup büyüdüğüm memleketim olan Erciş’e hizmet benim ve iş ortaklarımın en büyük arzusu olmuştur. Bu nedenle firma olarak her zaman yeniliklerle hemşehrilerimize layık olmaya çalışıyoruz. Belki de hizmet konusunda Türkiye’nin en önemli ve disiplinli firmalarından biriyiz. Bu gerçeği sözle değil her yıl yenilenen araç ve hizmetler ile bunu halkımızın takdirine sunmaktayız. Ayrıca belli aralıklarla hizmet kalitesi için tüm çalışanlarla toplantı yapıyoruz. Hizmet için üzerimize düşenleri yerine getirmek için karar veriyoruz. Bugün bölgenin en büyük firması olarak halk tarafından biliniyorsak bunu Erciş Seyahat firması çalışanlarına borçluyuz. Onun için önce hizmet verdiğimiz yolcularımıza sonrada tüm firma çalışanlarına teşekkür ediyorum. Araç filomuza yeni katılan ve yıl sonuna kadar arttıracağımız 2023 model Mercedes Travego marka otobüslerimizle halkımıza hizmete devam ediyoruz”dedi Güzergahlarımız:  Bolu, Sakarya, İzmit, İstanbul, Çerkezköy, Çorlu, Sivas, Yozgat, Kırıkkale, Ankara, Polatlı,Eskişehir, Bursa,Bandırma, Biga, Lapseki, Çanakkale Afyon,Uşak,İzmir Diyarbakır,Osmaniye,Adana, Tarsus,Mersin, Alanya, Manavgat, Antalya Konya,Denizli,Aydın, Söke,Milas, Bodrum Malatya,Kayseri,Kırşehir,Niksar, Taşova, Amasya, Merzifon, Osmancık,Tosya,Ilgaz yollarındayız.  (Haber:Sadiye YİGİT)
ERCİŞ SEYAHAT YENİLİKLERE DEVAM EDİYOR

Hizmet anlayışını önceleyen Öz Erciş Seyahat firması uzun yol yolcu taşımacılığında halk tarafından tercih ediliyor.
Bayram yoğunluğu döneminde başarılı ve düzenli taşıma yapan firma yolcuların gönüllerini fethetti. 
Firma ile seyahat eden Yakup Keleş “Öz Erciş Seyahat ile Fethiye’den ailece geldik. Bildiğimiz ve güven duyduğumuz bir firmadır. Gidiş için de aynı firmadan yer ayırdık. Böyle bir firmamız olduğu için mutluyuz. Hizmetleri çok güzeldi. Bizler bu firmayla gelirken tecrübeli personeli bizi çok mutlu bir şekilde karşılıyor. Bizde kendi firmamızı seviyoruz ve her zaman seyahat önceliğimiz olacaktır.”
Firma sahibi Sıracettin Yiğit “yaptığımız işten dolayı mutlu ve huzurluyuz. Doğup büyüdüğüm memleketim olan Erciş’e hizmet benim ve iş ortaklarımın en büyük arzusu olmuştur. Bu nedenle firma olarak her zaman yeniliklerle hemşehrilerimize layık olmaya çalışıyoruz. Belki de hizmet konusunda Türkiye’nin en önemli ve disiplinli firmalarından biriyiz. Bu gerçeği sözle değil her yıl yenilenen araç ve hizmetler ile bunu halkımızın takdirine sunmaktayız. Ayrıca belli aralıklarla hizmet kalitesi için tüm çalışanlarla toplantı yapıyoruz. Hizmet için üzerimize düşenleri yerine getirmek için karar veriyoruz. Bugün bölgenin en büyük firması olarak halk tarafından biliniyorsak bunu Erciş Seyahat firması çalışanlarına borçluyuz. Onun için önce hizmet verdiğimiz yolcularımıza sonrada tüm firma çalışanlarına teşekkür ediyorum. Araç filomuza yeni katılan ve yıl sonuna kadar arttıracağımız 2023 model Mercedes Travego marka otobüslerimizle halkımıza hizmete devam ediyoruz”dedi
Güzergahlarımız: 
Bolu, Sakarya, İzmit, İstanbul, Çerkezköy, Çorlu, Sivas, Yozgat, Kırıkkale, Ankara, Polatlı,Eskişehir, Bursa,Bandırma, Biga, Lapseki, Çanakkale Afyon,Uşak,İzmir Diyarbakır,Osmaniye,Adana, Tarsus,Mersin, Alanya, Manavgat, Antalya Konya,Denizli,Aydın, Söke,Milas, Bodrum Malatya,Kayseri,Kırşehir,Niksar, Taşova, Amasya, Merzifon, Osmancık,Tosya,Ilgaz yollarındayız. 
(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.