Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te 140 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı

Gündem 14.01.2024 - 12:15, Güncelleme: 14.01.2024 - 12:15 1345+ kez okundu.
 

Erciş’te 140 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı

Van’ın Erciş ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 140 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı
Van’ın Erciş ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 140 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Erciş’te akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, gece saatlerinde şiddetini artırarak her yeri beyaza bürüdü. Şehir merkezinde kar kalınlığı 30, yüksek kesimlerde ise 60 santimetreyi geçti. Araçların kara gömüldüğü şehirde, ağaçların dallarında oluşan kar birikintileri ise görsel şölen oluşturdu. 140 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapanırken, Van Büyükşehir Belediyesi ve Erciş Belediyesi ekipleri yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Van’ın Erciş ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 140 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı

Van’ın Erciş ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 140 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
Erciş’te akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, gece saatlerinde şiddetini artırarak her yeri beyaza bürüdü. Şehir merkezinde kar kalınlığı 30, yüksek kesimlerde ise 60 santimetreyi geçti. Araçların kara gömüldüğü şehirde, ağaçların dallarında oluşan kar birikintileri ise görsel şölen oluşturdu. 140 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapanırken, Van Büyükşehir Belediyesi ve Erciş Belediyesi ekipleri yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.