Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE BEŞ KATLI MAĞAZADA YANGIN ÇIKTI

Gündem 07.07.2024 - 17:34, Güncelleme: 07.07.2024 - 17:56 2344+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE BEŞ KATLI MAĞAZADA YANGIN ÇIKTI

ERCİŞ’TE MAĞAZADA YANGIN ÇIKTI
Ercş’te 5 katlı giyim ve ayakkabı mağazasında yangın çıktı. Vanyolu Mahallesi Vanyolu Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı giyim ve ayakkabı mağazasında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Mağazada arka taraftan çıktığı tahmin edilen yangın için bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve ambulans sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu yangın fazla büyümeden söndürüldü. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangında can kaybı olmazken, itfaiye erlerinde ufak çaplı zehirlenmeler meydana geldi. Sağlık ekipleri itfaiye erlerine müdahale etti, çevredeki esnaflarda itfaiye erlerine ayran ve su ikram etti. Yangın çevre işyerlerine sıçramadan söndürüldü.(Haber:Sadiye YİGİT)
ERCİŞ’TE MAĞAZADA YANGIN ÇIKTI

Ercş’te 5 katlı giyim ve ayakkabı mağazasında yangın çıktı.
Vanyolu Mahallesi Vanyolu Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı giyim ve ayakkabı mağazasında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Mağazada arka taraftan çıktığı tahmin edilen yangın için bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve ambulans sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu yangın fazla büyümeden söndürüldü.
Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangında can kaybı olmazken, itfaiye erlerinde ufak çaplı zehirlenmeler meydana geldi. Sağlık ekipleri itfaiye erlerine müdahale etti, çevredeki esnaflarda itfaiye erlerine ayran ve su ikram etti.
Yangın çevre işyerlerine sıçramadan söndürüldü.(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.