Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE CADDE ORTASINDA BOZULAN ARAÇ TRAFİĞİ FELÇ ETTİ

Gündem 11.10.2023 - 18:30, Güncelleme: 11.10.2023 - 18:30 2025+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE CADDE ORTASINDA BOZULAN ARAÇ TRAFİĞİ FELÇ ETTİ

ARAÇ YOL ORTASINDA BOZULDU
 Erciş’te Büyükaslanlar Caddesinde yol ortasında bozulan taksi, uzun süre yolun tıkanmasına sebep oldu.Cadde üzerindeki esnaf ve iş yeri sahipleri aracı yoldan çıkarmak için uğraş verdiler. Araç bir türlü yerinden oynatılamadı. Cadde trafiğe karşılıklı olarak kapalı hale geldi. Araç sahibi ve esnaflar araç çekici ve oto tamircilerini arayarak yardım istediler. Aracı çekmeye gelen çekici aracı çekemedi. Çekici aracı çekmek için kendine uygun alan bulunamadı.Çekilemeyen araç yolun ortasında oto tamircisini bekledi. Bir saatlik beklemedenen sonra gelen oto tamircisi, aracı bulunduğu yerden kaldırdı. Cadde trafiğe tekrar kaldığı yerden devam etmeye başladı. (Haber:Sadiye YİGİT)
ARAÇ YOL ORTASINDA BOZULDU

 Erciş’te Büyükaslanlar Caddesinde yol ortasında bozulan taksi, uzun süre yolun tıkanmasına sebep oldu.Cadde üzerindeki esnaf ve iş yeri sahipleri aracı yoldan çıkarmak için uğraş verdiler. Araç bir türlü yerinden oynatılamadı. Cadde trafiğe karşılıklı olarak kapalı hale geldi. Araç sahibi ve esnaflar araç çekici ve oto tamircilerini arayarak yardım istediler. Aracı çekmeye gelen çekici aracı çekemedi. Çekici aracı çekmek için kendine uygun alan bulunamadı.Çekilemeyen araç yolun ortasında oto tamircisini bekledi. Bir saatlik beklemedenen sonra gelen oto tamircisi, aracı bulunduğu yerden kaldırdı. Cadde trafiğe tekrar kaldığı yerden devam etmeye başladı.
(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.