Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE KIRTASİYELERDE OKUL ALIŞVERİŞİ HEYECANI

Eğitim 30.08.2023 - 17:58, Güncelleme: 30.08.2023 - 17:58 1427+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE KIRTASİYELERDE OKUL ALIŞVERİŞİ HEYECANI

OKUL ALIŞVERİŞİ HEYECANI
Erciş’te yaz tatilinin ardından başlayacak olan 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesi kırtasiyelerde hareketlilik başladı.Erciş’te üç aylık yaz tatilinin ardından 2023-2024 eğitim öğretim yılı 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başlıyor. İlkokula yeni başlayacak çocuklar için eğitim, 4 Eylül'de adaptasyon sağlanması adına bir hafta erken başlayacak. Bu çerçevede kentte okul ihtiyaçları için kırtasiyelere akın eden veliler, temel ihtiyaçları alarak öğrencilerini eksiksiz bir şekilde okula göndermenin hesabını yapıyor. Kırtasiye malzemesi alan velilere, öğretmenlerin verdiği listeye uymaları konusunda uyaran kırtasiyeciler ise ucuz ve kalitesiz ürünlerden uzak durulması önerisinde bulundu. Kırtasiye yetkilisi Fatih Kızıldere sezon hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti. Bir haftadır hareketliliğin başladığını ifade eden Kızıldere, “Önümüzdeki günlerde sezonun tam hareketlenmesini bekliyoruz.  Anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin ürünlere teması çok daha fazladır. Okul öncesi için ihtiyaç listesinde bulunması gereken temel ürünler: Sırt çantası, suluk, kalemlik, oyuncak; boyalar, silgi, kalemtıraş, kurşun kalem, oyun hamuru, kağıt çeşitleri, küt uçlu makas, resim defteri ve kişisel hijyen ürünleridir.  Sağlığa zararlı olmayan ve toksik madde içermeyen ürünleri satışa sunuyoruz. Hem kullanışlı hem kaliteli hem de sağlıklı ürünlere ağırlık veriyoruz” dedi. Önceden alınması gereken temel kırtasiye malzemelerinin yanı sıra öğretmenlerin öğrencilerden istediği özel malzeme listelerinin de olduğunu hatırlatan Kızıldere, bu tür durumlarda malzeme alırken öğretmenin istediği ürünlere riayet edilmesi gerektiğini kaydetti.(Haber: Sadiye YİGİT)
OKUL ALIŞVERİŞİ HEYECANI

Erciş’te yaz tatilinin ardından başlayacak olan 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesi kırtasiyelerde hareketlilik başladı.Erciş’te üç aylık yaz tatilinin ardından 2023-2024 eğitim öğretim yılı 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başlıyor. İlkokula yeni başlayacak çocuklar için eğitim, 4 Eylül'de adaptasyon sağlanması adına bir hafta erken başlayacak. Bu çerçevede kentte okul ihtiyaçları için kırtasiyelere akın eden veliler, temel ihtiyaçları alarak öğrencilerini eksiksiz bir şekilde okula göndermenin hesabını yapıyor. Kırtasiye malzemesi alan velilere, öğretmenlerin verdiği listeye uymaları konusunda uyaran kırtasiyeciler ise ucuz ve kalitesiz ürünlerden uzak durulması önerisinde bulundu.
Kırtasiye yetkilisi Fatih Kızıldere sezon hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti. Bir haftadır hareketliliğin başladığını ifade eden Kızıldere, “Önümüzdeki günlerde sezonun tam hareketlenmesini bekliyoruz. 
Anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin ürünlere teması çok daha fazladır.
Okul öncesi için ihtiyaç listesinde bulunması gereken temel ürünler: Sırt çantası, suluk, kalemlik, oyuncak; boyalar, silgi, kalemtıraş, kurşun kalem, oyun hamuru, kağıt çeşitleri, küt uçlu makas, resim defteri ve kişisel hijyen ürünleridir.
 Sağlığa zararlı olmayan ve toksik madde içermeyen ürünleri satışa sunuyoruz. Hem kullanışlı hem kaliteli hem de sağlıklı ürünlere ağırlık veriyoruz” dedi.
Önceden alınması gereken temel kırtasiye malzemelerinin yanı sıra öğretmenlerin öğrencilerden istediği özel malzeme listelerinin de olduğunu hatırlatan Kızıldere, bu tür durumlarda malzeme alırken öğretmenin istediği ürünlere riayet edilmesi gerektiğini kaydetti.(Haber: Sadiye YİGİT)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.