Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi

Eğitim 20.01.2024 - 08:26, Güncelleme: 20.01.2024 - 08:26 1092+ kez okundu.
 

Erciş’te kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi

Erciş ilçesinde Hayrat Vakfı ile Uluslararası Eğitimciler Derneği (ULUED) tarafından Milli Eğitim Bakanlığı onayı ile düzenlenen “Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.
Van’ın Erciş ilçesinde “Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi. Erciş ilçesinde Hayrat Vakfı ile Uluslararası Eğitimciler Derneği (ULUED) tarafından Milli Eğitim Bakanlığı onayı ile düzenlenen “Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi. Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması'nda ilkokul, ortaokul ve liseler arasında düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye girenlerden birincilere bisiklet verilirken diğer dereceye giren öğrencilere de farklı hediyeler verildi. Yarışmada dereceye giren öğrencilerin hediyeleri Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu tarafından kaymakamlık binasında verildi. Ödül törenine Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık İşler, okul müdürleri, yarışmayı düzenleyen dernek çalışanları ve dereceye giren öğrencilerin aileleri katıldı.
Erciş ilçesinde Hayrat Vakfı ile Uluslararası Eğitimciler Derneği (ULUED) tarafından Milli Eğitim Bakanlığı onayı ile düzenlenen “Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Van’ın Erciş ilçesinde “Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.
Erciş ilçesinde Hayrat Vakfı ile Uluslararası Eğitimciler Derneği (ULUED) tarafından Milli Eğitim Bakanlığı onayı ile düzenlenen “Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi. Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması'nda ilkokul, ortaokul ve liseler arasında düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye girenlerden birincilere bisiklet verilirken diğer dereceye giren öğrencilere de farklı hediyeler verildi. Yarışmada dereceye giren öğrencilerin hediyeleri Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu tarafından kaymakamlık binasında verildi.
Ödül törenine Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık İşler, okul müdürleri, yarışmayı düzenleyen dernek çalışanları ve dereceye giren öğrencilerin aileleri katıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.