Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

EVİNİN BAHÇESİNİ GEÇİM KAPISI HALİNE GETİRDİ

Ekonomi 21.09.2023 - 08:44, Güncelleme: 21.09.2023 - 08:44 1314+ kez okundu.
 

EVİNİN BAHÇESİNİ GEÇİM KAPISI HALİNE GETİRDİ

Evin önündeki araziyi değerlendirdi
Erciş  ilçesinin Çelebibağı mahallesinde yaşayan  Fehim Gürbüz  2 yıl önce bahçesine  bir havuz yaptı.Yaptigi bu  havuz sayesinde toprağı  verimli bir  hale getirdi. Böylelikle bostan ekimini başladı.Bu işi severek devam etti. Başlattığı bu ekime ek olarak fasulye,biber,domates gibi ürünleri ekledi. Hem kendine uğraş buldu hemde ekonomi açısından kâr elde etti.  Çiftçilik yapan Gürbüz; " iki yil önce bahçem kuraktı. Bu kuraklığı ve bahçemi nasıl verimli hale getirebileceğim  diye düşündüm  ve  bahçemde havuz yapmaya karar verdim. Bu havuz  sayesinde bahçeme sulama yaparak  bahçeme  bostan  ekmeye karar verdim. Verdiğim bu kararla ektigim  biber, fasulye, domates  ürünleri  sayesinde hem gelirim arttı hemde ekonomik açıdan da bana rahatlama sağladı.’’ dedi (Haber:Sadiye YİGİT) 
Evin önündeki araziyi değerlendirdi

Erciş  ilçesinin Çelebibağı mahallesinde yaşayan  Fehim Gürbüz  2 yıl önce bahçesine  bir havuz yaptı.Yaptigi bu  havuz sayesinde toprağı  verimli bir  hale getirdi. Böylelikle bostan ekimini başladı.Bu işi severek devam etti.
Başlattığı bu ekime ek olarak fasulye,biber,domates gibi ürünleri ekledi. Hem kendine uğraş buldu hemde ekonomi açısından kâr elde etti. 
Çiftçilik yapan Gürbüz; " iki yil önce bahçem kuraktı. Bu kuraklığı ve bahçemi nasıl verimli hale getirebileceğim  diye düşündüm  ve  bahçemde havuz yapmaya karar verdim. Bu havuz  sayesinde bahçeme sulama yaparak  bahçeme  bostan  ekmeye karar verdim. Verdiğim bu kararla ektigim  biber, fasulye, domates  ürünleri  sayesinde hem gelirim arttı hemde ekonomik açıdan da bana rahatlama sağladı.’’ dedi (Haber:Sadiye YİGİT) 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.