Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Fas'ta 7 büyüklüğünde deprem

Dünya 09.09.2023 - 10:53, Güncelleme: 09.09.2023 - 10:53 1559+ kez okundu.
 

Fas'ta 7 büyüklüğünde deprem

Fas'ta deprem! Birçok kentte yıkım, çok sayıda da can kaybı var
Kuzey Afrika ülkesi Fas'ta, 7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 23.10'daki depremin merkez üssü Marakeş olarak kaydedildi. Birçok kentte yıkıma neden olan depremde ilk belirlemelere göre 632 kişi yaşamını yitirdi, 329 kişi yaralandı. Fas'ta meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre 632 kişi hayatını kaybetti. Fas Ulusal Jeofizik Enstitüsü, ülkede 7 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. Enstitü, 8 kilometre derinlikte meydana gelen depremin merkez üssünün ülkenin kuzeyindeki Marakeş'in El-Huz bölgesi olduğunu belirtti.
Fas'ta deprem! Birçok kentte yıkım, çok sayıda da can kaybı var

Kuzey Afrika ülkesi Fas'ta, 7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 23.10'daki depremin merkez üssü Marakeş olarak kaydedildi. Birçok kentte yıkıma neden olan depremde ilk belirlemelere göre 632 kişi yaşamını yitirdi, 329 kişi yaralandı.

Fas'ta meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre 632 kişi hayatını kaybetti.

Fas Ulusal Jeofizik Enstitüsü, ülkede 7 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. Enstitü, 8 kilometre derinlikte meydana gelen depremin merkez üssünün ülkenin kuzeyindeki Marakeş'in El-Huz bölgesi olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.