Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Fenerbahçe'den eşi benzeri olmayan bir başarı

Spor 27.10.2023 - 07:58, Güncelleme: 27.10.2023 - 07:58 996+ kez okundu.
 

Fenerbahçe'den eşi benzeri olmayan bir başarı

Fenerbahçe'ye bu başarı çok yakıştı
Fenerbahçe, Avrupa kupalarında evinde oynadığı son beş maçta 3+ gol atan ilk Türk takımı oldu. Sarı-lacivertliler, bu başarıyı Ludogorets, Nordsjaelland, Twente, Maribor ve Zimbru maçlarında yakaladı. Avrupa kupalarında evinde oynadığı son beş maçta da 3+ gol atan Fenerbahce, bu turnuvalarda beş karşılaşmalık seri yakalayan ilk Türk takımı oldu. BİR KEZ DAHA TARİH YAZDILAR İsmail Kartal yönetiminde bu sezon 18 de 18 yaparak inanılmaz başarılara imza atan Fenerbahçe, yine tarih yazdı. Sarı-lacivertliler bu sezon Avrupa kupalarında evinde oynadığı son beş maçta da 3+ gol atan ilk Türk takımı oldu. İşte Kanarya'nın Avrupa'daki son 5 maçta 3+ gol attığı takımlar; Ludogorets Nordsjaelland Twente Maribor Zimbru
Fenerbahçe'ye bu başarı çok yakıştı

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında evinde oynadığı son beş maçta 3+ gol atan ilk Türk takımı oldu. Sarı-lacivertliler, bu başarıyı Ludogorets, Nordsjaelland, Twente, Maribor ve Zimbru maçlarında yakaladı.

Avrupa kupalarında evinde oynadığı son beş maçta da 3+ gol atan Fenerbahce, bu turnuvalarda beş karşılaşmalık seri yakalayan ilk Türk takımı oldu.

BİR KEZ DAHA TARİH YAZDILAR

İsmail Kartal yönetiminde bu sezon 18 de 18 yaparak inanılmaz başarılara imza atan Fenerbahçe, yine tarih yazdı. Sarı-lacivertliler bu sezon Avrupa kupalarında evinde oynadığı son beş maçta da 3+ gol atan ilk Türk takımı oldu.

İşte Kanarya'nın Avrupa'daki son 5 maçta 3+ gol attığı takımlar;

  • Ludogorets
  • Nordsjaelland
  • Twente
  • Maribor
  • Zimbru
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.