Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı deplasmanda 3-2 mağlup etti

Spor 04.10.2023 - 07:45, Güncelleme: 04.10.2023 - 07:45 1510+ kez okundu.
 

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı deplasmanda 3-2 mağlup etti

Galatasaray, Manchester United'ı 3- 2 yendi
 Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında temsilcimiz Galatasaray, Manchester United'ı deplasmanda 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri Wilfried Zaha, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi kaydetti. Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında temsilcimiz Galatasaray, Manchester United ile kozlarını paylaştı. Old Trafford'da oynanan maçın kazananı 3-2'lik skorla sarı-kırmızılılar oldu.
Galatasaray, Manchester United'ı 3- 2 yendi

 Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında temsilcimiz Galatasaray, Manchester United'ı deplasmanda 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri Wilfried Zaha, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi kaydetti.

Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında temsilcimiz Galatasaray, Manchester United ile kozlarını paylaştı. Old Trafford'da oynanan maçın kazananı 3-2'lik skorla sarı-kırmızılılar oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.