Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Geçmeyen öksürük bitki çaylarına rağbeti artırdı

Sağlık 21.02.2024 - 17:53, Güncelleme: 21.02.2024 - 17:53 1024+ kez okundu.
 

Geçmeyen öksürük bitki çaylarına rağbeti artırdı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Van’da da kış ayları itibariyle viral üst solunum yolu enfeksiyonlarında artış yaşanıyor.
Van'da enfeksiyon sonrası haftalarca süren öksürük şikayetleri bitki çaylarına olan rağbeti artırdı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Van’da da kış ayları itibariyle viral üst solunum yolu enfeksiyonlarında artış yaşanıyor. Enfeksiyon sonrası kişilerin yaşam kalitesini büyük ölçüde etkileyen ve haftalarca süren öksürük şikayetlerinin artışı da dikkat çekti. Uzmanlar ise ilaçlı tedavinin yanında, vücut direncini artıran bitki çaylarını öneriyor. Kentteki aktarlar da son günlerde öksürük şikayetleri için çok sayıda vatandaşın bitki çaylarına yöneldiğini ve bu durumun ise işlerine olumlu yansıdığını belirtti. Öksürük için özel kış çaylarının yanı sıra, meyan kökü, hatmi çiçeği, özel pekmezli macun ve şurupları önerdiklerini ifade eden aktarlar, bitki tüketiminde de aşırıya kaçılmaması gerektiğini vurguladı. “Öksürüğü rahatlatıyor” Konuya ilişkin konuşan Ebubekir Kaya isimli aktar, uzunca yıllardır şifalı bitkilerle ilgilendiğini belirtti. Kış ayına özel karışım bitki çaylarını önerdiklerini ifade eden Kaya, “Bitki çaylar öksürüğü çok rahatlatıyor. Bitki çaylarıyla birlikte sıvı da tüketilirse virüslerin vücuttan atılması daha kolay oluyor. Bağışıklık sistemini güçlü tutan macunlarımızı öneriyoruz. Kışın artan hastalıklardan dolayı iş potansiyelimiz daha da artıyor” dedi. 30 yıllık aktar Abdülgani Kaya ise en çok öksürük şikayetinden dolayı vatandaşların kendilerine geldiğini dile getirdi. Kaya, özellikle öksürük için meyan kökü, zencefilli karışımlar, kozalak macun ve şuruplarını önerdiklerini kaydetti.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Van’da da kış ayları itibariyle viral üst solunum yolu enfeksiyonlarında artış yaşanıyor.

Van'da enfeksiyon sonrası haftalarca süren öksürük şikayetleri bitki çaylarına olan rağbeti artırdı.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Van’da da kış ayları itibariyle viral üst solunum yolu enfeksiyonlarında artış yaşanıyor. Enfeksiyon sonrası kişilerin yaşam kalitesini büyük ölçüde etkileyen ve haftalarca süren öksürük şikayetlerinin artışı da dikkat çekti. Uzmanlar ise ilaçlı tedavinin yanında, vücut direncini artıran bitki çaylarını öneriyor. Kentteki aktarlar da son günlerde öksürük şikayetleri için çok sayıda vatandaşın bitki çaylarına yöneldiğini ve bu durumun ise işlerine olumlu yansıdığını belirtti. Öksürük için özel kış çaylarının yanı sıra, meyan kökü, hatmi çiçeği, özel pekmezli macun ve şurupları önerdiklerini ifade eden aktarlar, bitki tüketiminde de aşırıya kaçılmaması gerektiğini vurguladı.

“Öksürüğü rahatlatıyor”
Konuya ilişkin konuşan Ebubekir Kaya isimli aktar, uzunca yıllardır şifalı bitkilerle ilgilendiğini belirtti. Kış ayına özel karışım bitki çaylarını önerdiklerini ifade eden Kaya, “Bitki çaylar öksürüğü çok rahatlatıyor. Bitki çaylarıyla birlikte sıvı da tüketilirse virüslerin vücuttan atılması daha kolay oluyor. Bağışıklık sistemini güçlü tutan macunlarımızı öneriyoruz. Kışın artan hastalıklardan dolayı iş potansiyelimiz daha da artıyor” dedi.
30 yıllık aktar Abdülgani Kaya ise en çok öksürük şikayetinden dolayı vatandaşların kendilerine geldiğini dile getirdi. Kaya, özellikle öksürük için meyan kökü, zencefilli karışımlar, kozalak macun ve şuruplarını önerdiklerini kaydetti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.