Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gözünü şampiyonluğa diken Malazgirtspor’dan 8 transfer

Spor 13.10.2023 - 15:58, Güncelleme: 13.10.2023 - 15:58 1026+ kez okundu.
 

Gözünü şampiyonluğa diken Malazgirtspor’dan 8 transfer

Malazgirtspor’dan 8 transfer
Muş 1. Amatör Liginde mücadele edecek olan ve gözünü şampiyonluğa diken 1071 Malazgirtspor, 8 transferler birden gerçekleştirdi. Malazgirt Stadı’nda yeni transferlerin tanıtımında konuşan 1071 Malazgirtspor Kulübü Başkanı İsmail Türeli, takımın bir üst lige çıkması için destek veren herkese teşekkür etti. Türeli, “Bu sene 2023-2024 sezonuna iddialı bir şekilde Muş 1. Amatör Ligi küme maçlarına katılacağız. Malazgirt olarak bir aileyiz. Bizlere bu imkanı sağlayan belediye başkanımıza, kaymakamımıza, iş adamlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu sene iyi bir kadro ve 8 transferle başladık. Bu transferlerimizi Ağrı’nın Patnos ilçesinden, Van’ın Erciş ilçesi ile Bulanık ilçemizden yaptık. Dışarıdaki Malazgirtli iş insanlarımıza sesleniyorum. O sene bu sene parolası ile yola çıktık. Bize destek olun. Transferlerimizi yapmamızda bize destek olan Malazgirtli iş adamı ve aynı zamanda Muşspor Kulübü Başkanı Nevzat Kaya’ya çok teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız ve kaymakamız da takımıza çok destek oluyorlar. Hedefimiz grubumuzu birinci bitirip BAL Ligine çıkmaktır” dedi.
Malazgirtspor’dan 8 transfer

Muş 1. Amatör Liginde mücadele edecek olan ve gözünü şampiyonluğa diken 1071 Malazgirtspor, 8 transferler birden gerçekleştirdi.
Malazgirt Stadı’nda yeni transferlerin tanıtımında konuşan 1071 Malazgirtspor Kulübü Başkanı İsmail Türeli, takımın bir üst lige çıkması için destek veren herkese teşekkür etti. Türeli, “Bu sene 2023-2024 sezonuna iddialı bir şekilde Muş 1. Amatör Ligi küme maçlarına katılacağız. Malazgirt olarak bir aileyiz. Bizlere bu imkanı sağlayan belediye başkanımıza, kaymakamımıza, iş adamlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu sene iyi bir kadro ve 8 transferle başladık. Bu transferlerimizi Ağrı’nın Patnos ilçesinden, Van’ın Erciş ilçesi ile Bulanık ilçemizden yaptık. Dışarıdaki Malazgirtli iş insanlarımıza sesleniyorum. O sene bu sene parolası ile yola çıktık. Bize destek olun. Transferlerimizi yapmamızda bize destek olan Malazgirtli iş adamı ve aynı zamanda Muşspor Kulübü Başkanı Nevzat Kaya’ya çok teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız ve kaymakamız da takımıza çok destek oluyorlar. Hedefimiz grubumuzu birinci bitirip BAL Ligine çıkmaktır” dedi.

Muş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.