Erciş’te APP plaka yoğunluğu: “iki günde bir yıllık plaka bitti”
Erciş’te APP plaka yoğunluğu: “iki günde bir yıllık plaka bitti”
Erciş’te APP plaka düzenlemesi nedeniyle yoğunluk yaşanıyor
Erciş’te APP plaka düzenlemesi nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. İlçede faaliyet gösteren sürücüler ve araç sahipleri plaka değişimi için yoğun şekilde başvuruda bulunurken, kısa sürede mevcut plakaların tükendiği belirtildi.
Erciş Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yakup Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada talebin beklenenden çok fazla olduğunu söyledi. Çelik, “Cuma ve pazartesi günü içinde neredeyse bir yıllık plaka bastık. Ancak yoğun talep nedeniyle elimizde plaka kalmadı. Bugün sadece evraklarını daha önce içeri aldığımız plakaları yaptık” dedi.
Başvuruların hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Çelik, vatandaşlara acele etmemeleri yönünde çağrıda bulundu. Çelik, “Çok yoğun bir başvuru var. Vatandaşlarımızdan ricamız acele etmemeleri. 1 Nisan’a kadar süre var. Noterlere gidip plakalarını hemen teslim etmeye çalışmasınlar” ifadelerini kullandı.
Yetkililer, plaka değişim sürecinin devam ettiğini ve vatandaşların belirtilen süre içinde işlemlerini sakin bir şekilde yapabileceklerini belirtti.(Haber:Sadiye YİGİT)
Van HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.



