Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te Mahallelerin Sorunları Kadınlarla Birlikte Masaya Yatırılıyor

Kültür 16.07.2026 - 09:32, Güncelleme: 16.07.2026 - 09:32 264 kez okundu.
 

Erciş’te Mahallelerin Sorunları Kadınlarla Birlikte Masaya Yatırılıyor

Erciş Belediyesi Eş Başkanı Güler Temel, mahalle ziyaretleri kapsamında kadınlarla bir araya gelmeye devam ediyor
Erciş Belediyesi Eş Başkanı Güler Temel, mahalle ziyaretleri kapsamında kadınlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yukarı Çınarlı, Vanyolu, Gölağzı ve Kışla mahallelerinde gerçekleştirilen buluşmalarda, mahallelerin ihtiyaçları ve vatandaşların talepleri kadınların bakış açısıyla değerlendirildi. Ziyaretlerde konuşan Eş Başkan Güler Temel, kadınların karar alma süreçlerinde daha aktif yer almasının önemine dikkat çekerek, mahallelerin sorunlarını ortak akıl ve dayanışma anlayışıyla çözmeyi hedeflediklerini ifade etti. Temel, “Kadının sesinin ve sözünün güçlü olduğu bir toplum, eksiklerini daha hızlı tamamlar ve sorunlarına daha kalıcı çözümler üretir. Tüm kesimlerin kendini ifade edebildiği, daha yaşanabilir bir Erciş için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Mahalle sakinleri ise taleplerini ve önerilerini doğrudan belediye yönetimine iletme fırsatı bulurken, gerçekleştirilen buluşmaların mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarının belirlenmesi açısından önemli olduğu belirtildi. Erciş Belediyesi’nin, mahalle ziyaretlerini sürdürerek vatandaşlarla birebir temas kurmaya ve yerinde çözüm üretmeye devam edeceği ifade edildi.(Haber:Sadiye YİGİT)
Erciş Belediyesi Eş Başkanı Güler Temel, mahalle ziyaretleri kapsamında kadınlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Erciş Belediyesi Eş Başkanı Güler Temel, mahalle ziyaretleri kapsamında kadınlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yukarı Çınarlı, Vanyolu, Gölağzı ve Kışla mahallelerinde gerçekleştirilen buluşmalarda, mahallelerin ihtiyaçları ve vatandaşların talepleri kadınların bakış açısıyla değerlendirildi.

Ziyaretlerde konuşan Eş Başkan Güler Temel, kadınların karar alma süreçlerinde daha aktif yer almasının önemine dikkat çekerek, mahallelerin sorunlarını ortak akıl ve dayanışma anlayışıyla çözmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Temel, “Kadının sesinin ve sözünün güçlü olduğu bir toplum, eksiklerini daha hızlı tamamlar ve sorunlarına daha kalıcı çözümler üretir. Tüm kesimlerin kendini ifade edebildiği, daha yaşanabilir bir Erciş için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Mahalle sakinleri ise taleplerini ve önerilerini doğrudan belediye yönetimine iletme fırsatı bulurken, gerçekleştirilen buluşmaların mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarının belirlenmesi açısından önemli olduğu belirtildi.

Erciş Belediyesi’nin, mahalle ziyaretlerini sürdürerek vatandaşlarla birebir temas kurmaya ve yerinde çözüm üretmeye devam edeceği ifade edildi.(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.